keskiviikko 6. toukokuuta 2015

usan matka osa 1- Washington

Heippa pitkästä aikaan! Nyt eleilläänkin jo toukokuuta ja alle kuukausi koulua, Whoo! Mutta siis aloitetaan tämän postauksen pääasia eli jenkkimatkan ensimmäinen postaus. Jaksoin vihdoinkin pienen jetlagin ja vapun juhlinnan ja myös koulutehtävien tehtyäni jälkeen ladata kamerasta kuvat koneelle ja valita sieltä parhaimmat. Loppujen lopuksi tuntuu siltä, että en ottanut kuvia kauheesti ja enkä shoppaillut kauheesti. Se on nimittäin jännää, koska oon yleensä se joka räpsii kuvia joka paikasta ja shoppailee aina kaikki rahat. Mutta ei tällä kertaa mentiin vähä hillitymmin ja nautin ainoastaan jokaisesta hetkestä siellä.

Reissuun lähdettiin perjantaina 17.4. tunnin yöunilla. Meillä oli lennot Helsingistä Frankfurtin kautta Washingtoniin. Lennot meni yllättävän hyvin. Kyllä tokan lennon 9h istuminen alkoi tuntua loppumatkasta ja tuntui, että ei koskaan päästäisi perille. Jenkeissä oli vasta iltapäivä, kun saavuttiin sinne. Meidät jaettiin eri perheisiin, joissa yövyimme tämän matkan ajan. Loppuiltakin menikin siihen perheen tutustuessaan.

 Lauantaina heti aamusta meillä oliki reenit. Omasta mielestä ei edes ollut kauheen vaikeaa herätä aamulla ja totuin muutenkin tosi hyvin aikaeroo. Treenien jälkeen lähdettiin kohti Washingtonia katsomaan baseball peliä. Ei ihan hirveästi jaksanut katsoa koko peliä, mutta onneksi aurinko paistoi ja oli lämmin niin sai jo vähän rusketusta pintaan. Pelin jälkeen menimme vielä vähän shoppailemaan.


Sunnuntai aamuna herättiin ennen muita ja lähdettiin niiden nukkuessa vielä treeneihin. Treenien jälkeen menimme katsomaan paikallisen  eli Legacyn Showcasea. Oli jännä nähdä millaisia ohjelmia he tekivät, jotka eroivat aika paljonkin loppujen lopuksi suomalaisista ohjelmista. Tuolla oli paljon joukkueita, joten moni alkoi jo vähän väsyä loppuvaiheessa, kun vielä kaikki ohjelmat noudatti sitä samaa kaavaa. Huomasin, että moni oli enemmän kuin vain yhdessä joukkueessa. Tuossa kuvassa ylärivillä oikealla puolella on n. 2,5-4vuotiaden alkupaikoista kuva. Voi, että kun ne oli niin söpöjä!! Loppuiltakin vietettiin perheen kanssa.


The White house!

Maanantaina käytiin kiertelemässä Washingtonin nähtävyydet, mutta ennen sitä aamulla pidettiin  taas reenit. Kävimme kiertelemässä nämä nähtävyydet: Abraham Lincolnin patsas, Museum of Natural History ja Valkoinen talo. Oli ihan kiva käydä noi läpi, kun nyt voi ainakin sanoo, että jee oon käynyt Washingtonissa ja nähnyt tuo nähtävyydet. Sitten muutenkin oli kiva kävellä siellä, koska näki enemmän paikkoja ja sääkin oli lämmin ja aika aurinkoinen. Illalla taisi tulla kyllä vähän vettä.  Odotin ehkä eniten, että näen valkoisen talon, mutta kun vihdoinkin pääsimme sinne niin se tie oltiin sulkemassa, koska Obama oli kuulemma tulossa. Niin ehdin ainoastaan ottaa kaksi vähän huonoo kuvaa.


Tiistaina oli viimeinen kokonainen päivä Washingtonissa. Meillä oli vikana päivänä kahdet treenit, joiden välissä oli ainoastaan n. tunnin pituinen ruokatauko.  Täällä treeneissä kokeiltiin vähän uusia juttuja ja sieltä oli valmentajia muutaman kerran treenissä mukana niin heiltäkin sai ihan mukavasti  uusia vinkkejä. Sitten treenien jälkeen vielä illalla shoppailemaan, jolloin jo ostelin vähän.


Nämä kolme kuvaa on vielä maantain Washington reissulta.

Keskiviikkona aamulla pakattiin vielä viimeiset tavarat matkalaukkuihin ja syötiin viimeinen aamupala perheen luona ja sanottiin heille heipat. Sitten olikin jo aika lähteä kohti lentokenttää. Iltapäivällä lähti nimittäin meidän lento kohti Orlandon lämpöä, jonne päästiin lopulta ihan ehjinä. 

Jatketaankin seuraavassa postauksessa Orlandon tapahtumilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti