tiistai 19. toukokuuta 2015

4päivän loma

  Hyvää maantai-iltaa! Sain juuri tehtyä äikän tehtävät ja nyt pitäisi mennä kohta jo nukkumaan, mutta päätin vielä katsoa tämän päiväisen fitnesspäiväkirjan ja tulin sitten samalla kirjoittamaan viikonlopun kuulumisia. Minulla oli torstaista sunnuntaihin asti kestävä miniloma näin ennen koeviikon alkua. Torstaina ja perjantaina jaksoin aukaista matikan kirjan ja vähän laskea. No sain ainakin laskettua melkein kaikki rästiin jääneet tehtävät. Huomenna jatkuu taas laskeminen. Sen verran vielä pihalla olen, että pakko laskee lisää. Torstaina kävin lenkillä. Ei kyllä yhtään tuntunu hyvältä. Heti lenkin alussa olisin halunut kääntyä takaisin, mutta päätin tehdä 3km alkuverkan. Sen jälkeen vedin 1min, 2min, 3min vedot. Sitten menikin hermot ajanottoo, kun painan aina stopia vahingossa, kun juoksen... Vedin sitten vielä yhden mäkivedon ja yhden n. 300m vedon. Loppuun vielä pieni hölkyttely kotiin. Illalla oli vielä cheer-treenit.


 Tässä oli meidän "äitienpäiväkakku" eli rocky road. Oli pakko vihdoinkin kokeilla tätä ja oli hyvää. Omassa versiossa oli suklaan lisäksi lakuja, vaahtokarkkeja ja kaurakeksejä.
 Toin mun kaverille ehkä maailman söpöimmän tuliaisen...
Viimeinen karkki jenkeistä on syöty...

Pari kuvaa pyynikistä auringoisena perjantaista...

 Perjantaina matikan opiskelun jälkeen makoilin hetken ennen kuin lähdin Tampereella. Siellä kävin Pyynikillä kävelemässä ja kuvailemassa. Oli ihanan aurinkoinen sää. Noin 5km kävelylenkin jälkeen pitikin lähteä jo valmentamaan. Valmennuksen jälkeen tulin kotiin ja katselin pari leffaa ja muokkailin vihdoinkin jenkkimatkan loput matkat, joten toivottavasti saisin tehtyä sen toisen postauksen jenkeistä julkaistua tällä viikolla.
Lauantai-illan herkkuja..

Lauantaina nukuin pitkään. Aukaisin ruotsin kirja ja yritin lukea, mutta ei oikein huvittanut lukea, joten päätin sulkea kirjan. Iltapäivästä lähdin pyöräilemään, kun olin saanut tarpeeksi kotona oleskelusta. Kävin kaupasta hakemassa karkkia illaksi. Karkkien voimalla sain luettua jopa ruotsia. Sunnuntaina nukuttiin taas pitkään ja aloiteltiin rauhallisesti aamua. Tein normaalisti sunnuntaipäivän rutiinit eli hyvä aamupala, pitkään kännykkä selailua ja tv:n katselua. Kävin ennen treenejä äitin kanssa vähän kiertelemässä Ikeassa. Sieltä ei tällä kertaa löytynyt kassalle asti mitään, mutta ihailen aina niitä pikku sisutustavaroita. Mietin aina siellä kiertelyn aikana, kuinka aion sisustaa mun tulevan kodin. Aina löytyy jotain uusia kivoja juttuja mun suunitelmiin.

Nyt alkaa olla fitnesspäiväkirjojen jakso lopuillaaan ja tämäkin alkaa olla valmis, joten voisi pikkuhiljaa sammuttaa kone ja mennä nukkumaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti