tiistai 26. toukokuuta 2015

vko 20 & 21 treenit

Heissan! Ajattelin tehdä taas viikkon treenikoosteen. Nyt tässä tulee siis viikot 20 ja 21 samassa, koska hoksasin joskus viime viikon keskiviikkona, että voisi laittaa tänne ylös viikontreenit. Ajattelin, että no nämä kaksi viikoa menee varmasti ihan hyvin samaan postaukseenkin.



Vko 20

MA: cheerleading 2h
TI: -
KE: cheerleading 2h
TO: juoksu 1h 10min ja cheerleading 2h
PE: -
LA: kuntopiiriä 35min
SU: cheerleading 2h

lisäksi: koko viikon pyöräilyt yhteensä 1h 50min
yhteensä: 11h 35min


Aika perus viikko oli. Ei mitään kummempia. Torstaina ei ollut koulua, kun oli helatorstai. Niin ehti hyvin käymään lenkillä ennen cheer-reenejä. Lenkkiin kuului aluksi 3km alkuverkka+vedot 1'2'1,5' ja pari muuta ei ajallisesti otettua ja loppuverkkaa oli 2km hölkyttelyä.  Lauantaina olin ollut melkein koko päivän vaan kotona niin päätin tehdä illalla vähän kuntopiiriä samalla kuin katsoin tv:tä. Näiden lisäksi oli ihan perus cheer-reenit.


Vko 21

MA: cheerleading 2h
TI: juoksu 1h 15min
KE: cheerleading 2h
TO: cheerleading 1,5h
PE: -
LA: rullaluistelu 1h 20min
SU: juoksu 1h

lisäksi: viikon pyöräilyt 1h 35min ja kävelyt 1h
yhteensä: 11h 40min

Ohoo kaksi lenkkiä viime viikolla. Ei ihan hirveesti ollut 2xlenkkiä viikossa. Mutta tarkoitus olisi vielä lisätä noita lenkkejä enemmän. Jos olisi noin 4krt viikossa jonkulainen lenkki, olisin aika tyytyväinen. Ainakin kesällä pystyn siihen, mutta koulujen alkaessa ei varmaankaa riitä aika enää. Tiistai päivän lenkkiin kuullui rappusia ja ylämäkivetoja. Rappusia tuli vedettyä 5x2 ja ylämäkivetoja x5 ja tein lisäksi loikkia ylämäkeen 2x5. Alkuverkasta ja loppuverkasta tuli n. 7km. Lauantaina uskalsin vihdoinkin kaivaa rullauistimet kaapista ja lähteä luistelee. Iso yllätys oli, että en edes kaatunut, vaikka kerran se oli todella lähellä ja aina tien ylittäessä tuntui, että olen kaatumaisillaan. Muuten luistelu meni yllättävän hyvin, kun miettii edellisestä kerrasta on jo melkein 9kk ja sillon se oli paljon vaikeampaa. Sunnuntaina meillä oli peruttu cheer-reenit. Olin koko päivän lukemassa ruotsia sisällä, vaikka ulkona olikin hyvä ilma. Illalla laitoin vihdoinkin kirjat kiinni ja lähdin lenkille. No eipäs mennyt suunitelmien mukaan. Ekat 2km menin vk-vauhtiin, jonka jälkeen vauhti muuttui tv ja sen jälkeen kävelyyn. Alotin vähän liian lujaa, mutta halusin testata vähän rajojani. Sen jälkeen en pystynyt juoksemaan rauhallisesti, koska nilkkaani ja polveen sattui rauhallisessa vauhdissa.  Ne eivät ole enää yhtä kipeet ja olenkin menossa lenkille tämän illan aikana heti, kun ruoka on vähän laskeutunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti