perjantai 8. toukokuuta 2015

pitkästä aikaan viikon kuulumisia

Heissan! Niin kuin olen monesti sanonutki, että aika menee todella nopeesti. Ajattelin sanoa myös tänään, koska eilen yksi opettajastani sanoi, että enää 6 (eli 4 tänään) koulupäivää jäljellä ennen koeviikkoa ja sitten onkin jo loma! Kevät menee aina niin paljon nopeemin kuin syksy. Joka vuosi minusta tuntuu, että syyskuusta helmikuuhun päivät ei millään vaihdu. Eli jonkulainen talvimasennus taitaa olla... Nyt mietin, miksi ihmeessä puhun talvesta, kun kesä on tuloillaan. Tällä viikolla ollaan saatu jo nauttia ihanista aurinkoisista päivistä, mutta harmikseen myös niistä vähän sateisia ja kylmiä päiviä on mahtunut viikkoon mukaan.

Tällä viikolla olen pyrinyt kirimään kouluhommissa muita kiinni. Ihan hyvin olen saanutkin tehtyä tehtäviä ja enää on ainoastaan matikan tehävät tekemättä. Onneksi on rento jakso, että ei ole edes paljon tehtävää. Olen niin iloinen, että menen viikossa kolme kertaa 11 vasta kouluun. Sillä ehdin nukkumaan 9-10h yössä ja enkä olen sitten yhtään väsynyt päivän aikana. Jos ehdin nukkumaan  alle 9h, päivästä tulee yhtä tuskaan. En jaksa nousta sängystä aamulla, koulussa ei jaksa olla hereillä, koulun jälkeen kotiin päästyä olisin jo valmis menemään nukkumaan, mutta sitten onki reenit enkä pääse ja sitten saakkaa unta ennen klo 12. Päivät menee yleensäkin aina sillon hyvin, kun on nukkunut hyvät yöunet sekä on syönyt tarpeeksi. Näin jaksaa pirteenä koko päivän ja myös kaverit ja onnistumiset antavat vaa enemmän iloa päivään.

Tällä viikolla on myös treenattu yllättävän paljon. Maanantaina, keskiviikkona ja torstaina ollaan harjoiteltu ahkerasti ohjelmaa huomisen kevätnäytöstä varten. Tiistaina tuli myös vedettyä oma treeni. Sovittiin nimittäin kaverin kanssa, että mentäisiin kentälle treenaan pitkästä aikaan. Oli vähän jännää edes treenata pitkästä aikaan ja vielä (yleisurheilu)kentällä! Oli vähän hakusessa liikeet, mutta pikkuhiljaa niitä alkoi muistumaaan. Vedettiin myös jonku 2,5vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa piikkarit jalkaan. En edes muistanut, miltä ne tuntuu jalassa ja siksi ensimmäiset askeleet niillä oli oudot. Pikku hiljaa niihinkin tottui ja ne tuntuivat jaloissa jo hyvin kotoisalta loppuvaiheessa.  Vedettiin muutama veto niillä ja lopuksi vielä vähän lihaskuntoa. Huh, enpäs tiennytkää, että jalat voi tulla niinkin kipeeksi seuraavana päivänä tästä treenistä. Voisi alkaa useamminkin juosta!!
Teki mieli tulla kertomaan tämän viikon kuulumisia, mutta kuvia ei ole ottettu, joten nämä kuvat kuvat on vuoden 2011 kesältä.
Hyvää viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti