tiistai 9. lokakuuta 2018

Vauhdikas ja motivoiva lauantaipäivä

Heissan!
Ajattelin tulla pitkämästä aikaan kirjoittelemaan kuulumisia. Taisin sanoakin, jossain postauksessa, että aloitin uuden työn kesän aikana. Eli olen Juice Plus+ jälleenmyyjä.

Mikä on Juice Plus+?
Ajattelin kertoa ensin, mikä Juice Plus+ on, kun aika monelle se tuntuu olevan tuntematon.
Juice Plus+ yritys on perustettu vuonna 1993, joten mikään uusi yritys tämä ei ole. Asiakkaita löytyy ympäri maailmaa ja moni on ollut tyytyväinen tuotteista saatavista tuloksista. Meidän päätuote on 30 eri hedelmää, kasvista ja marjaa sisältävät kapselit, jotka perustuvat mehustukseen. Tuotteet kasvatetaan tarkasti saamalla parhaimmat hedelmät, kasvikset ja marjat, jotka kerätään vasta, kun ne ovat täysin kypsiä, kun esimerkiksi kauppoihin tulevat hedelmät tulevat raakoina ja kypsyvät matkalla tai kemikaaleilla.Keräämisen jälkeen ne mehustetaan ja kylmäkuivatetaan, ja kaikki tämä tapahtuu alle 40asteessa, jolloin fytoravinteet säilyvät. Keho pystyy hyödyntämään erittäin hyvin, sillä kasvikuitu on poistettu.

Esimerkkejä, mitä asiakkaat ovat saanneet hyötyjä näistä tuotteista: lisää energiaa, unen laatu paranee eli enemmän syvää unta nukutaan, Hiukset ja kynnet kasvavat nopeampana ja vahvempana, iho paranee.

Muita tuotteita Juice Plussalla on mm. boosterit, jotka saavat aineenvaihdunnan kiihtymään, shaket, joista saa erittäin hyvän välipalan tekemällä smoothien ja lisäämällä marjoja, patkuoita välipalaksi ja keittoja myös. Kaikki tuotteet ovat vielä lisäksi täysin vegaanisia.


Viime lauantaina vietimme tiimimme kanssa Event- päivää Helsingissä. Oli ihanaa nähdä ekaa kertaa livenä porukkaa, joita näkee joka viikko somen kautta. Päivä alkoi aikaisin, mutta ehdinpäs kiertämään muutama kaupan läpi ennen kuin siirryin kuuntelemaan infoa tuotteista, työstä, sai kuunnella, miten nämä tuotteet ovat auttanut monia ihmisiä voimaan hyvin ja pääsemään ainaisesta väsymyksestä ja huonoista elintavoista eroon, samalla myös saatiin hieman koulutusta työhön, motivaatioo, kuvattiin myös videoo, josta pian lisää. Näiden jälkeen käytiin syömässä Kungfu Kitchenissä ja sen jälkeen itse ehdin käymään pyörähtämässä Skohanissa ennen, kuin juna lähti takaisin kotia kohti. Päivä oli pitkä, mutta sitä enemmänkin antoisa.

Päivittelen nykyään facebook-sivustoani joka päivä, joten jos kiinnostaa saada liikunta ja reseptivinkkejä ja motivaatioo. Sinne on tulossa ensi viikolla huikee arvonta, että kannattaa olla kuulolla!;)
Pääset sinne seuraavasta linkistä-->Fb-sivustoni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti