tiistai 2. lokakuuta 2018

3 Lihaskuntoiikettä kehonpainolla käsivarsille

Heissan!
En oo pitkään aikaa tehnyt mitään treeniä tänne blogin puolelle, joten ajattelin nyt raapaista 4-osaisen sarjan kehonpainolla, joissa jokaisessa on kolme erilaista liikettä, joista osa on muuten myös minun kotitreeniohjelma-valmennuksesta otettuna. Läydät lisää tietoo valmennuksistani PT &Hinnasto-välilehdeltä! Nämä sopivat siis joko muiden liikkeiden sekaan tai omana pikatreeniin. Kun nämä kehonpainoliikkeet ollaan käyty läpi, mietin jo, että tekisin samanlaisen osion kahvakuulalla, kuminauhalla ja katsotaan, jos saisin vielä juoksustakin kirjoitettua vinkkejä.


Ensimmäisenä keskitytään yläkroppaan. Tee toistoja 12-15x, 3 kierrosta.


1.Hartiapunnerrus
Käy karhunkäynti-asentoon, peppu ylhäällä. Kädet vähän hartioita leveämmälle.Punnerra niin, että päälaki hipasee lattiaa ja punnerra ylös suorille käsille.
Kun tässä asennossa punnerrukset tuntuu helpolta, nosta jalat korokkeen päälle.



2. Timanttipunnerrus 
Laita kämmenet suoraan olkapään alle ja aseta sormet timanttimuotoon (kts kuva). Oman tason mukaan laita jalat, nelinkontin, polvet maahan tai varpaat maahan. Muista pitää keskikroppa tiukkana ja suora linja päästä polviin/ varpaihin asti. Koukista kyynärpäitä sen verran, että jaksat punnertaa ylös.


3. Dippi
Laita kämmenet olkapäiden alle, sormet kohta kantapäitä, jalat koukkuun ja peppu ylös. Koukista kyynärpäitä ja punnerra ylös. Kädet voi myös halutessaan laittaa korokkeelle.


 Hyviä treenihetkiä!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti