sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Viikko 13- Vuokatti & Levi

Heissan!
Nyt ei ole hetkeen ehtinyt päivittelemään, koska koko ajan oon ollut menossa eikä oikein koneen äärelle ole ehtinyt istumaan kunnolla. Tuun varmaa pian kertomaan tämän hetkisiä kuulumisia.

Mutta palataan edelliseen viikkon, joka oli tämän vuoden paras ja ikimuistoisin viikko! Oma matkani alkoi jo 2viikkoa sitten sunnuntaina, jolloin matkustin kaverin luokse. Sieltä lähdettiin maanantaina noin neljän aikaa aamulla ajelemaan kohti Vuokattia, jossa vietimme viimeisen kokonaisen viikon luokan kanssa yhdessä laskettelun parissa. Maanantaista torstaihin pelkkää laskettelua suksilla ja laudalla yhden päivän verran. En ole oikein koskaan laskettelut, että tämä oli 4kerta, kun olen suksilla mäessä. Oli ihan mukavaa, kun sai opetusta, joten ehkä edes hieman taidot parantuivat, ja ainakin lautataidot, kun menin sillä ensimmäistä kertaa elämässäni. Selvisin reissusta jopa ilman mitään tapaturmia. Toki tulin melkein heti toisena päivänä kipeeksi, joka hieman haittasi menoa viimeisenä päivänä ja etenkin illat meni sitten nukkuessaan. Mutta onneksi meille sentään osui aivan täydelliset sää, joka päivä aurinko paistoi ja oli jopa plussan puolella lämpötila.


Päästiin torstaina jo heti lounaan jälkeen lähtemään ajamaan kohti Leviä. Matka oli pitkä ja puuduttava ja olo vaan heikkeni loppua kohden. Seuraavana päivänä, kun muut meni laskettelemaan, itse jäin mökille katsomaan netflixiä. Koska olin tullut tänne asti vihdoinkin, en halunut jäädä vain sänkyyn makoilemaan, lähdin kiertelemään kauppoja ja olinhan se pakko kokea after ski myös. Illalla menimme kuuntelemaan jvg! Seuraavana päivänä olo oli hieman parempi, mutta ääntä ei vielä lähtenyt, lähdin kävelemään kohti tunturia, joka oli raskas, että pidin 100m välein hengähdystaukoa. Melkein huipulle pääsin ja siitä se vasta hauskuus lähti, kun pääsi laskemaan mäkeä alas. Iltaan mennessä olin saanut äänen takaisin ja oloki oli paljon parempi. Seuraavaana päivänä eli sunnuntai  menikin sitten autossa istuen kohti kotia. Tuon 12h kotimatkan jälkeen ei kyllä mikään matka ei enää tunnu miltään.

Kaikkea hauskaa tapahtui ja sattui hyvässä seurassa, uusia kokemuksia rikkaampana oli kiva palata kotiin, mutta uutta levin reissua jo mietitään, ja jos sillon pääsisi myös testaamaan levin rinteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti