sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Lemppari postaukset vuosilta 2015-2016

Heissan!

Tuli tässä mieleen, kun pari vuotta sitten tuli vähän enemmän päiviteltyä, jolloin oli myös erilaisia postauksia. Varmasti siellä ruudun toisella puolella on uusia lukijoita, jotka eivät ole silloin lukenut blogiani, joten siitä tuliki mieleen, että voisin tehdä koosten omasta mielestä parhaista tai mielenkiintoisista postauksista. Seuraavaksi pääsette lukemaan 5 parhainta postausta, ja jokaisen kohdalla on linkki tekstin mukana!

1. Jenkkipostaukset:
No onhan se nyt kiva muistella tätä reissua, ja kova matkakuume on taas meneillään. Mutta onneksi ensi viikolla pääsee edes Suomen lappiin ja ennen kesää pääseekin jo ulkomaille tänä vuonna ensimmäistä kertaan. Jos vain on mahdollista, pyrin tekemään 3 ulkomaanmatkaa tänä vuonna. Tajusin nyt vasta, että hyvä sattuma tuo kolme kertaa, kun jenkki matkasta tulee juuri kolme vuotta! 
Pääset lukemaan jenkkipostauksia Washington, Orlandosta ja puhelimesta otetut kuvat

2. 7 vinkkiä positiivisempaan elämään
Tein tämän postauksen silloin, kun stressiä pukkasi joka suunnasta, piti hoitaa kirjoitukset, treenit ja valmennus hyvin niin oli hyvä hetkeksi pysähtyä ja miettiä näitä asioita. Listasin seitsemän kohtaa, joilla muuttaa elämää positiivisemmaksi. Oli kyllä erittäin hyödyllistä myös itselle lukea nämä pitkästä aikaan uudestaan ja sinä voit lukea ne täältä 

3. Avokado-suklaamousse resepti
Ehkä yksi lemppareista ja yksinkertaisin resepti, mitä olen jakanut täällä blogin puolella! Tarvitset vain neljä ainesosaa ja helppo ja nopea valmistaa! Suosittelen todellakin kokeilemaan, jos et ole vielä kokeilut! Löydät reseptin täältä.

4. Asukuvat
Tämä on yksi harvoista kerroista vai onkohan jopa ainoa, että postauksen idea on vain asukuvat. Nämä kuvat on otettu juuri muutama päivä ennen ylppäreitäni, jolloin taisi olla sen kesän ensimmäinen aurinkoinen ja lämmin päivä, jolloin uskalsin laittaa pelkästään topin ja hameen päälle, jotka ovat siis erittäin harvinainen asu minulla! Tämä asu löytyy kyllä edelleen vaatekaapista, joten jos tänä vuonna tulisi kesä niin laitan kyllä varmasti tämän asun uudestaan päälle. Pääset katsomaan enemmän kuvia täältä


5. A day with me
Käy kurkkaamassa, millainen päivä minulla on ollut lukiossa. Aika usein monissa muissakin blogeissa oli tämä "a day with me" postaus, missä oli ihan kellontarkkaa, mitä oli tehnyt päivän aikana. Se oli aika hauska idea, joten tein itsekin, vaikka tämä taisi olla vasta kolmas kerta, mikä pääsi blogiin asti, sillä unohin ekoilla kerroilla merkata ylös puolen päivän jälkeen tapahtumat. Pääset katsomaan sen täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti