sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Kesän suunnitelmia x5

Heissan!
Ylihuomenna onkin jo vappu ja toukokuu, joten eiks vois jo ajatella kesää, kun eihä siihen oo enää pitkä aika? Tai no ehkä säiden puolesta voikin vielä hetki mennä... Minulla on vielä monet suunnitelmat auki, mutta toisaalta se on ihan kiva, koska ei yhtään tiedä vielä, tuleeko tästä kesästä hyvä vai todella hyvä kesä! Alta löytyy viisi aika varmaa kesän suunnitelmaa. Ai että, oispa jo kesä!

Ulkomaanmatka
**Heti ensimmäiselle lomaviikolle olisi tiedossa ulkomaanmatka, joka on itseasiassa ensimmäinen kunnollinen (eli pääsee lentämään lentokoneella) lomamatka kolmeen vuoteen, ja todellakin tarvitsen jotain tämmöstä tähän väliin! En halua vielä kertoa tarkemmin minnepäin olen menossa, mutta tätä matkaa olen odottanut kauan!


 Kesätyöt
Matkan jälkeenkin onkin muutama viikko lomaa ennen kuin kesätyöni tutussa paikassa taas alkaa. Olen ollut siis jo kaksi edellistä kesää tuolla samassa paikkaa töissä ja mukava palata sinne taas. Ehti iskee kyllä pieni paniikki maaliskuussa, että en saa mitään kesätöitä, mutta huh pääsin tuonne sitten! Kuvasta voi päätellä, että työni liittyy jotenkin vaatteisiin.

Suomimatkailu
Eiköhän tänäkin kesänä pääse käymään edes kerran jossain muualla kuin kotipaikkakunnalla, kun käy moikkaamassa sukulaisia ja ystäviä ympäri Suomea. Tämän kesän suunnitelmissa olisi käydä jossain uudessa kaupungissa, missä en ole ennen käynyt tai siitä on jo vierähtänyt yli 10 vuotta, että muistot on hieman hatarat.


Ruoka! 
Ruoka kuuluu meille ympäri vuoden, mutta olihan se myös pakko ottaa tähän listaa, sillä joka kesän kohokohta on saada tuoreita suomalaisia mansikoita ensimmäistä kertaa. Täytyyhän se kerätä pakastin täytee mansikoita, mustikoita ja vadelmia talvea varten, ettei tarvitse tyytyä kaupan pakastemarjoihin. Marjojen lisäksi tulee myös syötyä hedelmiä: viinirypäleitä, meloneja ja myös tulee tehtyä salaatteja enemmän, ja jotta tasapaino säilyy niin, tulee myös herkuteltua jäätelöillä kesän aikana.


Liikunta! 
 Niinkuin taisin avata jo vähän omia ajatuksia, kuinka ajattelin treenata kesällä muutama postaus sitten. Eli tuun käymään enemmän lenkillä ja tekemään kehonpainolla treenejä, sillä peruin kuntosalijäsenyyden ainakin kesän ajaksi. Syksyllä katsotaan, minkä lajin parista löydän itseni.

Onko teillä lukijoilla mitään kesäsuunnitelmia jo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti