maanantai 7. maaliskuuta 2016

Viikko 9

  Heissan!
 Se olisi taas maanantai ja uusi viikko edessä. Se olisi sitten viimeinen viikko ennen kirjotuksia, joten yritän parantaa tapojani ja keskittyä paremmin tämän viikon ajan lukemiseen. Ei oo enää kauaa niin pitäisi jaksaa keskittyy.

 Viime viikolla tein vähän kaikennäköistä. Olin ajotunnilla ja pikku hiljaa se ajaminen alkaa jotenkin sujumaan. Toteutin melkein treenisuunitelman mukaan. Ainoastaan yksi lenkki jäi tekemättä, mutta se sitten siirtyi tälle viikolle. Kävin Helsingissä, Tampereella ja ideaparkissa shoppailemassa ja löysin pelkästään treenivaatteita. En vaan osaa ostaa enää tavallisia vaatteita. Kävin myös moikkaamassa muutamia sukulaisiani. Näiden lisäksi tietenkin yritin rentoutua. Lopuksi vielä pitkästä aikaa minun ottamia kuvia viime viikoilta. 

 Tein viime viikolla suklaamuffinsseja, jotka onnistuivat hyvin. Ajattelin aluksi tehdä vähän jotain muuta, mutta sitten ei ollutkaa kaikkia tarvikkeita kotona.
 Lunta  vielä on, mutta minäpäs istun täällä ikkunan toisella puolella ja yritän keskittyä lukemiseen. 

 Toissa viikonloppuna oli yleisurheilun sm-hallit Tampereella, mutta itse katselin molempina päivinä telkkarista kisat. Sain taas niin paljon motivaatiota omaan treenaamiseen.
 Ensimmäinen todella pitkään aikaan hyvin sujuneen vk-lenkin jälkeen tein smoothiebowlta. Laitoin ennen lenkkiä banaanin pakastimeen. Lenkin jälkeen laitoin blenderiin banaanin, mansikoita, vadelmia, mustikoita ja maitorahkaa. Sekoitin ja kaadoin kulhoon. Koristelin vielä mustikoilla ja kiiwillä. Oli kyllä hyvää ja yllättävän täyttävää!

 Maistoin vihdoinkin tätä Fazerin uutta suklaata, joka oli yllättävän hyvään, koska en niin kauheesti pidä valkoisesta suklaasta. 

Kävin shoppailemassa. Ostin kuvassa olevien niken treenihousujen lisäksi pitkähihasen ja t-paidan. Nyt on taas hetkeksi tarpeeksi treenivaatteita, että voi treenata:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti