maanantai 29. helmikuuta 2016

Ensi kuukauden ajatuksia...

Heissan! Tänään on jo helmikuun viimeinen päivä. Miten ihmeessä nämä kaksi ensimmäistä kuukautta on mennyt näin nopeasti? Luulen, että seuraavatkin kuukaudet taitaa mennä todella nopeasti...

Niin kuin kuvasta näkyykin, että huomenna alkaa virallisesti kevät. Sen kunniaksi aion (tai ainakin yritän) aloittaa aktiivisemman ja terveellisemmän elämän. No en mä nyt pelkästään uuden kuukauden takia aloita uutta elämään. Siihen on omat syyt, joita tulen varmasti tämän kevään aikana valaisemaan. Moneskoha kerta tämä on kun pyrin treenata enemmän ja syödä terveellisemmin? Nyt syynä on erityisesti se, että haluan saavuttaa omat unelmat ja tavoitteet, joiden eteen täytyy uhrata ja tehdä töitä! Unelmat on oikeesti mietitty ja pättetty, joten on helpompi tehdä töitäkin niiden eteen. Mitä aion sitten muuttaa? Ensiksi aion syödä 4-5 kertaa päivässä ja syödä mahdollisimman paljon hedelmiä ja kasviksia ja vähentää herkkujen syömistä ja limujen juomista. Liikunnan osalta pyrin käymään lenkillä ja tehdä lihaskuntoa 3 kertaa viikossa.




Ensi kuusta taitaa tulla hieman stressaava, kun pyrin muuttamaan elämäntapoja hieman ja sen lisäksi lukea ylppäreihin.  Eihä ylppäreihin ole kuin enää tasaan kaksi viikkoa ja kaksi viikkoo ylppäreitä.  Taidan tehdä jonkulaisen suuntaa antava aikataulun seuraavalle kahdelle viikolle, jolloin pysyn edes hieman mukana, mitä kaikkea pitäisi tehdä. Tällä hetkellä terveystiedon lukeminen on ihan hyvällä mallilla, mutta se matikka. Huh, siinä olisi niin paljon työtä, joten yritän keskittyy vain joihin asioihin. Toiseksi ei siinä muu auttaa kuin laskealaskealaskea.


Oikein hyvää alkanuttaa hiihtolomaa tai kouluviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti