sunnuntai 14. helmikuuta 2016

hieman kiireinen viikko

Heissan! Näin ihan aluksi haluan toivottaa aivan ihanaa ystävänpäivää kaikille! Ajattelin näin sunnuntai-illan kunniaksi tulla kertomaan hieman tämän viikon kuulumisia ja ensi viikon tapahtumista. Alkuviikosta tuntui siltä, että aamut alkavat todella hitaasti, mutta sitten illat menevät hurjan nopeesti ja riennän paikasta toiseen. Maanantaina ja tiistaina luin tai laskin 4-5tuntia, jonka jälkeen pitikin mennä autokouluun. Jepjep, alotin autokoulun viime viikolla ja huomenna onki jo viimeinen teoriatunti ja ensi viikolla pääsen myös ensimmäistä kertaa ratin taakse ajamaan. Odotan sitä jo innolla ja toivon, että ei olisi kauhean liukasta silloin... Autokoulua on ollut joka päivä paitsi perjantaisin ja torstaipäivä on ainoa päivä, kun olen voinut tulla suoraan kotiin autokoulusta. Olen mennyt joko iltakouluun tai valmentaa. Esimerkiksi keskiviikko oli ihan kamala päivä, kun istuin matematiikan prelissä n. 5,5h, jonka jälkeen oli pari tuntia aikaa ennen kuin autokoulu alkoi ja sen jälkeen menin vielä iltalukioon, joten kotona olin vasta 10 aikoihin. Eihä tuo päivä loppujen lopuksi niin kamala ollut.

Perjantaina aloitettiin tämän kevään ylppärit äidinkielen tekstitaidolla. En oikein osaa sanoo, miten meni. Toisaalta se meni hyvin, mutta en ole koskaan ollut hyvä kirjoittamaan niin en odota mitään huippupisteitä. Loppuillan otin rennosti, kun olin sen verran väsynyt kokeen jälkeen. Eilen oltiinki jo ennen klo 9 menossa taas. Eilinen päivä meni siis Helsingissä akrokoulutuksessa. Tänään heti aamusta aloin lukemaan muutaman välipäivän jälkeen. Muutaman tunnin jälkeen kävin kiertelemässä päivällä nopeesti pari kauppaa. Löysin vaikka mitä kivoja kevät/kesävaatteita, mutta mikään ei lähtenyt mukaan. Sen jälkeen olen lähetellyt pari kesätyöhakemusta. Toivon todella, että saisin tänä kesänä edes jostain kesätöitä. Kesästä tulisi muuten vähän liian pitkä ja tylsä. 
 
Ensi viikolla luen ja lasken ahkerasti pari ekaa päivää, kun loppuviikolle on muita suuntelmia. Kerroin jo aikaisemmin autokoulusta, mutta ensi viikolla on jo penkkarit. Sain tilattua perjantaina vihdoista viimein penkkariasun. Onneksi sain juuri sen, minkä halusin ja sain nopeasti sen. Penkkareiten jälkeen on yksi välipäivä, kunnes lähden abiristeilylle, jossa menee sitten koko viikonloppu. 





Tässä oli hieman tämän viikon kuulumisia ja ensi viikon suunitelmia ja muutamia sekalaisia kuvia tältä viikolta. Mitäs teidän viikko on mennyt ja onko teillä ensi viikolla joko penkkarit tai wanhat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti