tiistai 22. maaliskuuta 2016

Viimeaikaisia ostoksia

 Heissan!
Taisin mainitakin jossakin postauksessa, että yhtenä viikkona tuli hieman shoppailtua etenkin urheiluvaatteita, joten ajattelin hieman esitellä niitä täällä...
 Halusin uudet pitkät treenitrikoot. Nämä Niken treenitrikoot ovat jo näkyneet täällä blogissa. Ostin xxl:stä. Näiden pitäisi olla 3/4 pituiset lahkeet, mutta tälläiselle kääpiölle nämä ovatkin enemmän 7/8 pituiset lahkeet.


 Oon jo pitkään haaveillut pitkähihaisesta treenipaidasta. Nyt vihdoinkin sain ostettua HM:ltä. Plussa tämä paita sai siitä, kun tässä ei ole huppua ja peukaloille omat reiät, jotka lämmittävät hieman kämmeniäni.

Tää on niin aivan ihanan värinen, joten oli pakko ottaa tämä mukaan Budget Sportilta. Odotan jo innolla kesää ja t-paita kelejä, jotta pääsen käyttämään tätä ja siitä seuraa myös, että lenkin jälkeen paita on täynnä mustia pieniä ötököitä...

Nämä kaksi ihan perus valkoista kulhoo tarttui lauantain Ikean reissulta. Olen nyt keräillyt paljon kulhoja ja koristeastioita itselleni, joten naureskelin vain kaupassa, kun en omista mitään tavallisia lautasia, joten syön varmaankin näistä pari ekaa kuukautta, kun joskus muutan omaa kotiin. Tai varmaanki täytyisi vähän laajentaa tätä minun astiakeräilyä, että saan kaiken tarvittavat astiat hommattua ennen kuin muutan.

2 kommenttia: