sunnuntai 4. lokakuuta 2015

vko 40 tapahtumat

Heissan! 
Nyt elätäänkin jo lokakuun puolella ja ehkä saisin tämän blogin taas edellisen kuukauden aikalailla hiljaiselon jälkeen henkiin...

Haluun tätä lisää!!

 Tämä viikko meni taas todella nopeasti ja kaikenlaista on ehtinyt tapahtua ja tehdä. Olin siis tämän viikon ihan vaan kotona. Viime viikolla oli kyllä ajatuksena, että olisi voinut lähteä käymään jossain, mutta se vähän jäi. Ajattelin myös viime sunnuntaina, että voisin aloittaa tämän viikon siivomalla huoneeni. No mitäs siinä kävi... En ole vieläkää "ehtinyt" siivoomaan. Mutta maantaiaamun aloitin taas 45min lenkillä eli samalla tavalla kuin viime viikolla. Ei tuntunut yhtään niin lennokkaalta kuin silloin. Loppupäivä menikin sitten vaan kotona rentoutumalla ennen kuin lähdin treeneihin.

Tiistaina tuli käytyä ensin aamupäivästä palauttamassa pari kirjaa kirjastoo. Kirjastossa löysin aivan ihanan raakasuklaakirjan, josta otin muutamia ohjeita ylös, jotta voisin kokeilla tehdä niitä joku päivä. Kirjaston jälkeen kävin vielä kaupassa, jossa tuli muutama minuutti pyörittyä liikaa, kun bussista myöhästyin. Tästä syystä jouduin sitten kävelemään n. 6km kotiin. Onneksi aurinko paistoi ja oli niin lämmin, että takki oli aivan liikaa. Kotona aloin tehdä omenamuffinseja, joista on kuva tuossa alapuolella. Niissä meni yllättävän kauan, joten jouduin melkein heti lähtemään bussilla kaverin luokse. Siellä pidettiin leffailta. Katottiin muutama leffa ja syötiin paljon herkkuja.

Keskiviikkoaamuna heräsin taas siihen, kun kissani päätti herättää minut jo ennen kahdeksaa. Näin on oikeastaa käynyt melkein joka aamu paitsi tänään sain jopa nukuttua ysiin asti. Pari tuntia taas vietin kotona ennen  kuin lähdin käymään koululla hoitamassa muutama asia. Sen jälkeen menin hoitamaan iltapäiväksi kummipoikaani, joka oli yllättävän raskasta. Vähän väsyneenä piti vielä jaksaa mennä treeneihin.


 Näiden omenamuffinsien resepti on tulossa ensi viikolla.



Torstaipäivä olisi ollut ainut päivä tällä viikolla, kun ei olisi ollut mitään tekemistä. Mutta edellisenä iltana keksin kysyä kaveriani piristää päivääni. Käytiin kirjastossa. Olen käynyt aika usein kirjastossa siitä lähtien kun hommasin kirjastokortin. Silti en lue kauheesti kirjoja tai muutenkaa pidä siellä käymisestä. Kirjaston jälkeen käytiin kiertelemässä kaupoissa, joissa vierähti nopeasti pari tuntia. En ole pitkään aikaan käynyt noin paljon kiertelemässä kaupoissa, joten huomasin olotilassa sen kyllä. Illalla oli taas treenit.

Perjantaina aloitin aamun rennosti ja ajattelin, että kerrankin voisin ottaa rennosti tämän päivän, mutta ei. Ensin kävin myymässä pari lukiokirjaa, jonka jälkeen vielä polkasin pankin kautta ja nopean kodin käynnin kautta Tampereelle, jossa hoidin muutaman asian ja tapasin valkku kaverini. Käytiin kiertämässä vähän kauppoja taas ennen kuin menimme hallille suunittelemaan ohjelmaa ja valmennusta.

Lauantaina sitten tulikin vihdoinkin vietettyä rentopäivä tällä viikolla. Aamupäivästä tuli käytyä kävelemässä läheisessä metsässä. Harmittaa, että en taaskaa ottanut kameraa mukaa. Tästä postauksesta huomaakin, että ei oikein ole ollut kamera taaskaa käytössä. Ehkä opin pikku hiljaa taas käyttämään ja ottamaan kameraa mukaan. Iltapäivä menikin sitten siinä, kun olin käymässä serkkuni luona.

Tänään aamulla tuli katsottua muutama tunti ohjelmia, joilla yleensä aloitankin sunnuntaipäivät. Niiden jälkeen lähdin taas kävelemään. Olen nyt viimeisen parin kuukauden aikana kävelyt enemmän kuin juossut. Nyt kun huomenna sitten minullakin alkaa uusi jakso ja pitäisi taas motivoitua opiskelemaan ja saa normaalin arkirytmin takaisin. Ehkä pääsen useammin juoksemaan ja pitää muistaa tavoitteeni on juosta ensi vuonna 10km-21km kisa. Aika on vielä harjoitella, mutta hyvään tulokseen ei välttämättä ole niin paljon aikaa. Loppupäivä menikin koneella ja treeneissä. Oho kello lähenee jo puolta 11 ja minun pitäisi pakata vielä huomisen kamat, kun koulu alkaaki jo 8.15 ja kotiin tulla vasta myöhään illalla treenien jälkeen.

Jonkun aamun aamupala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti