sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Every day may not be good but there is something good in every day

 Heissan! Ihanaa vihdoinkin on tämän syksyn yo-kokeet ohi! Tämä viikko piti vielä jaksaa panostaa kokeisiin, sillä torstaina oli matikan koe ja seuraavana päivänä kemian yo-koe. Ainakaan pariin viikkoon ei tarvitse lukea, sillä ensi viikko kokonaa vapaata koulusta, kun on koeviikko, mutta minulla ei ole mitään kokeita. Sitä seuraava viikko pitäisi jaksaa istua koulussa vielä, mutta sitten onki jo syysloma. 
           Lukemisen lisäksi olen tällä viikolla treenannut viisi kertaa, josta neljä kertaa cheer-treeniä ja yksi lenkki. Kaksi kertaa valmentannut, käynyt katsomassa jalkapalloa, istunnut paikkallaan ihan liikaa, syönyt ihan liikaa herkkuja, että ihan kuvottaa jo, viettänyt kavereiten kanssa iltaa, katsellut leffoja/sarjoja ja tietenkin ottanut rennosti.
          Tiistaina olin ollut tunnin koulussa ja loppu päivän lukenut kemiaa. Loppuillasta alko sen verran väsyttää, että huomasin olevan enemmän kännykän kaa kuin kirjaa lukemassa. Päätin lähteä lenkille, kun edellisestä kerrasta oli ollut taas muutama viikko. Aloitin lenkin ensimmäistä kertaa koskaan kävelemällä ensin reippaasti 15min, jonka jälkeen oli tarkoitus juosta rauhallista vauhtia 45min. Ensimmäiset 20min oli täyttä tuskaa. Jalat ei liikkunut mihinkää ja 9,5km/h vauhti tuntui liian kovalta. Olin jo valmis luovuttamaan puolen tunnin jälkeen, mutta jostain sain lisää energiaa ja jalat pienen alkukankeuden jälkeen aukesivat, josta sitten juoksu alko kulkemaan. Lopulta 45min meni yllättävän nopeasti ja vauhtiki taisi ehkä vähän liikaaki kiristyä loppua kohden. Loppuun oli vielä 15min rauhallista kävelyä.  Ensimmäinen ajatus oli lenkin jälkeen, että miksi en tee tätä useammin... Oli aivan mahtava fiilis jälleen kerran lenkin jälkeen.
                Ajatukset ei oikein ole kulkenut kokeiten jälkeen, että sen takia en ole postannut mitään taas viikoon. Tänään oon yrittänyt miettiä joitain aiheita, mistä kirjottaa. Niitä tuli ihan kivasti mieleen, mutta toivon silti, että te lukijat ehdottaisitte jotain ehdotuksia, mistä haluaisitte lukea!:)


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti