torstai 2. huhtikuuta 2015

pitkän viikonlopun verran lomaa



Heissan! 
Tällä hetkellä piristää aika moni asia esim. enää alle 2kk kesälomaan, koeviikko päättyi eilen ja olen ihan tyytyväinen ja seuraavan kerran menen vasta tiistaina kouluun. Vaikka on ollut raskas alkuviikko niin kyllä se nyt palkitaan pienellä lomalla. Nyt unohdetaan hetkesti kaikki koulu jutut ja keskitytään kaikkiin niihin asioihin, mitkä on jäänyt taka-alalle näiden parin viikon aikana esim. reenit, lepo ja huoneen siisteys.

Vai voiko edes sanoo, että on ollut raskas viimeiset pari viikkoo, sillä viikonloppu meni todellakin kaikkien muiden asioiden parissa kuin koulukirjojen. Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että viime viikonloppun oli kaiken näköistä ohjelmaa. Äh, ärsyttää vaan, kun ei ole mitään kuvia sieltä. Olin siis lauantaina aamupäivästä ristiäisissä ja olin päässyt kummiksi! Hah, hauska miettiä taaksepäin, kun halusin heti kummiksi, kun pääsin riparilta, koska muutama sieltä pääsi kummiksi heti sinä kesänä. Olin ihan, että höh en varmaa koskaan pääse mihinkää tälläsiin... Oli ihan mukavat pienet juhlat. Kotona ehdi olla pari tuntia ennen kuin lähdin kaverin 18-vuotiassynttärijuhliin. Sunnuntaina herään väsyneenä ja yritin lukea hissaa silmät ristissä, vaikka meillä oli vieraita ja enkä ollut edes aukaissut kirjaa koko kurssin aikana.

 Tällä viikolla minulla oli hissan, matikan ja äikän koe. Eilen minulla alkoi jo loma, vaikka no yritin kirjoittaa äikän tutkielmaa loppuun. Tänään heräsin aika aikaisin. Aamulla panostin kerrankin vähän enemmän aamupalaa, kun kerrankin oli aikaa. Aamupäivästä lähdin käymään Tampereella, viemässä kirjoja takaisin kirjastoon, ostamassa kirjan ensi jaksoa varten ja kiertelemässä kauppoja. Kotiin tultua aukaisin pitkästä aikaan tietokoneen (jotakin muutakin varten kuin koulua) ja katselin muutamia sarjoja, jotka oli vähän jäänyt... Illalla kävin lenkillä ainoastaan viikon tauon jälkeen.. En vai ymmärrä, miten juoksu tuntuu silti niin helpolta ja kevyeltä, vaikka en käy hirveän usein juoksemassa... Jännää, mutta varmaanki juuri tämän takia tykkään käydä lenkillä. Jos nyt paljastetaan, että tamä oli vasta ensimmäinen treenit tällä viikolla. Meillä on treenistä nyt tämä koko viikko lomaa, Whooo! Mutta nyt laitan jonkun leffan pyörimään.

Hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti