tiistai 24. maaliskuuta 2015

tiistai 24.3. ja kännykkäkuvia

Heissan! Tänään olen viettänyt koulutehtävien parissa oikeastaa siitä lähtien, kun tulin kotiin.  Nyt klo 9 jälkeen vihdoinkin lopetin niiden tekemisen. Edelleen on paljon kesken ja kaikkea pitäisi ehtiä tekemään, mutta en jaksa istua koko aikaa paikallaan, joten joudun max. tunnin välein pitää n. 10min tauon. Tänään pidin kaksi puolen tunnin taukoa. Kävin kaupassa ja toinen tauko meni 20min lihaskuntoon.  Tällä hetkellä mietin, mitä sitä tekisin. Pitäisikö mennä ajoissa nukkumaan vai lukea vielä jotain? Varmaankin keksin tekemistä vielä ja klo 12 olisi niin paljon tekemistä, että en malttaisi mennä nukkumaan.

Huomenna alkaa koeviikko. Vähän pelottaa, mitä siitä oikein tulee, mutta parhaani yritän tietenkin tehdä. Tällä viikolla minulla on siis perjantaina vasta ensimmäinen koe, joka on yh. Mulla on kahdella ensimmäisella palkilla liikka, jossa meillä on trampoliinivoimistelua huomenna ja sitten torstaina on kuvis.  Ensi viikkolla minulla on kaksi/kolme koetta; hissa, matikka ja äikkä. Onneksi on viikonloppu välissä niin ehtii rentoutumaan ja lukemaan tai sitten ei ehdi. Minulla on koko lauantai päiväksi ohjelmaa, josta tulen varmasti kertomaan myöhemmin täällä. Mutta pitää yrittää tsempata kunnolla koeviikoon, koska ensi viikon keskiviikkona alkaa pääsiäisloma ja sen jälkeen viimein jakso!!! Enään ei ole paljoo koulupäiviä kesälomaan! Ensi jaksosta tulee niin mukava,että odotan sitä innolla, mutta siitäkin vähän myöhemmin, joten pysykää kuulolla!;)

Latasin tänään ensimmäistä kertaa tänä vuonna koneelle kännykästä kuvat ja oli tietenkin heti pakko tulla julkaisemaan niitä tänne blogin puolelle, joten tässä olkaapas hyvä on vain pieni murto-osa kännykän kuvista tältä vuodelta.... 

Manic run 

Wanhat 13.2.2015 ensimmäinen kuva siltä päivältä...

...ja viimeinen kuva. Kaikki tanssit tanssittu ja seuraavana oli kodin kautta jatkoille.

Tein yhtenä päivänä ruokaa: nuudelia, kanaa, salaattia ja kurkkua. Helppo, nopee ja hyvää!

Koulun terveellinen ruokavalio...Meillä oli viime perjantaina koulussa hamppareita ruokana. Oli kyllä kivaa vaihtelua ja oli vielä ihan hyviä.

Bussilla matkustelua kohti koulua...

Lempivärini lenkkivarusteissa on musta!

Lenkillä, oli mukava ylämäkireeni.

Aurinkoisen aamun kunniaksi selfie.

Yksi niistä tuhannista kuvista, joka sisältää niin paljon ihania muistoja. Tämä sisältää myös vähän motivaatiotakin. Mä niin muistan hyvin vieläkin tuon viikonlopun! SM-viestit 2012!♥ I miss t&f!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti