torstai 19. maaliskuuta 2015

kuulumisia

 Heissan! Mites teillä on viikko mennyt? Minulla on ollut viime perjantaista asti melkein joka päivä erilaista ohjelmaa.  Viime viikon perjantaina tulin väsyneenä kotiin koulusta. En ehtinyt pitkään olemaan kotona ennen, kuin joudun lähtemään valmentamaan. Valmennuksen jälkeen menin kaverilleni yöksi. Olimme molemmat todella väsyneitä, että ei ihan hirveesti tehty mitään erikoista illalla.



 Lauantaina herättiin 9 jälkeen ja tehtiin kaikki aamutoimet. Kello 11 oltiinkin jo hallilla valmentamassa. Hallilla vietinkin sitten koko päivä. Me pidettiin mineille ja junnuille leiri, josta ne toivottavasti piti ja sai uusia ideoita tai oppi uusia asioita. Kotona olin vasta kuuden jälkeen ja olin niin väsynyt, että laitoin vain pari leffaa pyörimään loppuillaksi.


 Sunnuntaina yritin tehdä läksyjä ja lukea koeviikkoon, joka nimittäin alkaa jo ensi viikolla. Ainakin tuli tehtyä jotakin sitä varten, vaikka minulla on vielä aikan paljon tekemistä ennen koeviikkoa. Onneksi minulla on vain yksi koe ensi viikolla ja seuraavalla kolme. Ei ole paljon kokeita, mutta niidenkin edestä on niin paljon töitä, että en edes pysy perässä mitä kaikkea pitää tehdä.

Tällänen hurmuri poika oli meillä hoidossa viime viikonloppuna. Se on niin villi, ettei edes kuvaa ehdi ottamaan;D

Tähän viikoon on kuulunut kouluakouluakoulua ja myös reenejä. Tiistaina pidin vähän rennomman päivän koulujutuista ja juuri sitä toivottua pientä arjesta irtautumista nimittäin menin tiistai-iltana kaverilleni yöksi. Kyllä me laskettiin matikkaa, mutta se oli paljon mukavampaa laskea jonkun kanssa kuin yksin. Sitten katottiin myös yksi leffa illalla ja tehtiin pannukakkuja! Päästiin jopa ihan ajoissa nukkumaan. Keskiviikko aamuna  ei edes nukuttu pommiin ja menimme yhdessä kouluun, joka oli toisaalta vähän outoa, mutta samalla ihan kivaa. Nyt kirjoittaminen saa jäädä tähän ja menen takaisin läksyjen pariin ennen, kuin lähden reeneihin...

2 kommenttia: