torstai 9. heinäkuuta 2015

viimeaikaisia ostoksia.

 Heissan! Kirjoittelen tätä samalla, kun katson yleisurheilukilpailuja ja ulkona ukkostaa, mutta sataa vettä kaatamalla. Saimme hetken nauttia helteistä ja taas sataa vettä. Aika tylsä kesä. 
Sunnuntaina lähdin äitini kanssa kohti Helsinkiä, jossa oli minun serkun rippijuhlat ja jäimme myös muutamaksi päiväksi Helsinkiin. Kävimme maanantaina ja tiistaina shoppailemassa Tammistossa ja Jumbossa. Itse löysin tuolta reissulta muutamia tavaroita, jotka löytyvät tuosta alapuolelta.


Whoo, löysin vihdoinkin kellon juoksuun. Tämän kellon nimi on Timex ironman easy trainer gps. Tuosta löytyy kello, matka, keskinopeus, nopeus ja poltetut kalorit. Ainoa miinuspuoli tuossa on, että siinä ei ole syketä. Ainakin tällä hetkellä vielä pärjään syketä ja kotoa löytyy joku sykemittari, jota voin käyttää, kun on tarve. Tätä on todella helppo käyttää, mutta vielä on vähän opettelemista. Katsotaan illalla, kuinka hyvin lopulta osaan käyttää ,kun menen ensimmäistä kertaa lenkille tämän kanssa...

Löysin tämän aivan ihanan värisen purkin Hobby Hallista. En edes aluksi jaksanut lähteä sinne, mutta kannatti, kun löytyi ihanan näköinen purkki ja vielä halvalla! Näitä myytiin kolmee eri väristä, joita  muita värejä en muista ja  kolmen kappaleen paketteina.



Helteiden vuoksi huomasin, että en oikein omista mitään shortseja. Ei taida kyllä olla kauheesti käyttöä tänä kesänä, mutta ainakin on homattu jo ensi kesäksi shortsit. Löysin nämä hyvän kokoiset shortsit ja halvalla H&M:stä. Etsin myös pitkiä trikoita, mutta en oikein löydä mistää oikean kokoisia housuja minulle.

Näiden lisäksi ostin vielä takin syksyä varten. Viimeiset viisi vuotta kulkenut samalla takilla ja alkaa jo näkymään käyttämisen merkit. Tätä kirjoittaessani muistin, että en ole ollenkaa esittelyt jenkeistä ostettuja vaatteita, joten tuosta takista ja jenkki ostoksista saatte pikkuhiljaa kuvia tänne aina sillon, kun ne ovat käytössä ja kamera on mukana

Hyvää loppuviikkoa teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti