tiistai 28. heinäkuuta 2015

Tiistai-illan höpöttelyä

 Yritin lukea yhtenä aamuna, kunnes tämä herra päätti tulla myös lukemaan kanssani:D 

Näin kesäsin tykkää juoda paljon makuvesiä. Tänään testasin Bonaquan mango- acai makuista. Oli ihan ihan hyvää, mutta en yhtään tykkää tuon hajusta.


 Herkuttelin vähän riiskakuilla ja mutakakulla. Tuo mutakakku oli yllättävän hyvää ja siinä on juuri riitävästi syötävää.

Heissan! Täällä taas pitkästä aikaan! Olen jo monena iltana kirjautunu bloggeriin ja yritänyt kirjoittamaan jotain, mutta en ole keksinyt yhtää mitää, mistä sitä voisi kirjoittaa tai sitten ne ovat jostain syystä jäänyt kesken. Tällä hetkellä taitaa olla joku 5 luonnos tekstiä tehty. Kyllä ne varmasti joskus julkaistaan, kun saan inspiraatiota, kameran mukaa ja tekstin kirjoittamiseen. Tällä kertaa aion vain vähän höpötellä vähän kuulumisiani. Viime viikolla alkoi pienen loman jälkeen reenit ja valmennus, joten pieni paluu arkeen tapahtui viime viikolla. Viikonlopun vietin yksin kotona, mutta loppujen lopuksi olin ainoastaan yöt nukkumassa kotona. Suunnittelin, että voisi lähteä yölliselle lenkille, mutta yhden aikaa yöllä huomasin olevan jo nukkumassa eli jäipäs se lenkki sitten tekemättä. Voisi kyllä tehdä vielä jonakin päivänä tuo. Maanantaina istahdin koneen ääreen ensimmäistä kertaa viime viikon torstain jälkeen, että ehti lueskella blogeja ja jopa muutamia uusia hyviä blogeja löytyi. Ja heei, laittakaa kommenttia alas, jos teillä on blogi, niin kävisin ihan mielelläni lukemassa niitä.

2 kommenttia:

  1. http://sssannq.blogspot.fi/ :) Ostin ite kanssa tollasen mudcake hommelin, oli kyl tosi hyvää ja ei yhtään liian iso tai liian pieni ! :D ootko kokeillu laittaa sitä mikroon vähäks aikaa? mun mielestä siitä tuli vielä parempaa ja se suklaa oikee suli siellä sisällä :P

    VastaaPoista
  2. Ei tullu edes mieleen laittaa mikroo, joten täytyy varmaanki käydä ostamassa uudestaa noita ja kokeilla laittaa mikroo;D

    VastaaPoista