tiistai 27. tammikuuta 2015

puolet viime vuoden liikunnasta

 Heissan!
Arvatkaapas mitä! Minä täytän tänään 18-vuotta!!Whoo! Täysi-ikäisyys on vihdoinkin saavuttettu! Mutta tietenkin nyt pitää olla koeviikko... Tänään oli kemian koe ja huomenna matikan koe. Vielä juuri ne aineet, mitkä ei oikein kiinnosta yhtään! No onneksi sitä ehtii vielä juhlia myöhemminkin..
weheartit
 
Näin synttäripäivän kunniaksi päätin tulla jakamaan teille, kuinka liikuin viime vuonna heinäkuusta alkaen. Ainakin edelliset 10kertaa on ollut aina synttäripäivänä treenit, mutta tänään ei ole mitään, joten pakko tulla edes tänne kertomaan treeneistä;D Latasin joskus heinäkuun puolessa välissä kännykkään heiheia-sovelluksen, johon olen ollut todella tyytyväinen. Siihen on todella helppo kirjata treenit ja näkee selvästi, mitä on tullut ja paljonko tehtyä viikon ja vuoden aikana.Sovelluksesta löytyy aika paljon lajeja ihan laidasta laitaan, että ihan jokaiselle varmasti löytyy oma laji.




Puolen vuoden aikana tuli tehtyä  150 treeniä ja 198tuntia treenattua. Niin lähellä 200h, mutta tänä vuonna se 400h ainakin menee helposti rikki! Nyt on jo näiden 4viikon aikana kertynyt 27h!
 Niin kuin kuvasta näette, että suurin osa liikunta kerroista on mennyt cheerleadingin parissa, jopa 59kertaa on treenattu. 26kertaa vähemmällä kerta määrällä tulee kakkosena pyöräily, joka suurimmaksi osaksi oli koulumatkoilta ja kirjoitin aina viikon pääteksi kerralla koko viikon pyöräillyt. Muut kolme lajia ovat kävely, lihaskunto ja juoksu.
Tästä kuvasta näkee vielä, kuinka paljon olen kuukaudessa yhteensä treenannut ja nuo palkit ovat viikon treenimäräät tunneittain. Hauska nähdä, että jopa yhden kuukauden sisällä on paljon eroja tuntimäärässä. Yllätyin, että lokakuussa on tullut eniten treenattua. En edes muista mitään lokakuusta, mitä silloin on edes tapahtunut. Mutta tuolloin on ollut aikaan, koska ensimmäinen jakso ohi eikä heti ole ollut mitään koulutehtäviä tokassa jaksossa. Tuo joulukuu on aika säälittävä noihin muihin verrattuna. Puolet vähemmän tunteja. Mitä mä olen oikein tehnyt tuolloin, koska en ole tehnyt koulujuttujakaan..?? Koko joulukuu oli siis täydellinen laiskottelu kuukausi. Huonompaa kuukautta saa etsiä kunnolla. Elokuu alkoi huonosti, koska ensimmäiset viikot oli täynnä tekemistä. Piti ehtiä tehdä vielä tätä ja tota ennen kuin koulut alkoi, mutta ihan hyvin silti tuli treenattua.

Mitäs aion parantaa tänä vuonna?
Yleensä aina vuoden alussa päätetään aloittaa uusi elämäntapa tai parantaa jotain edellisestä vuodesta. Näin minä päätin myös tehdä. Aion tehdä enemmän lihaskuntoa ja juosta lenkkejä enemmän! Juokseminen on niin paljon jäänyt viimeisten parin vuoden aikana ja se on sellainen laji, mistä oikeesti pidän todella paljon, joten aion sitä pikku hiljaa lisätä enemmän viikkoihin. Cheerleadingissa aion tehdä nyt kunnolla töitä heti, kun vaan pääsen taas treenien pariin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti