perjantai 30. tammikuuta 2015

hi, it's friday

Hyvää perjantai-iltaa kaikille! Mitenkäs teidän viikkoon sujunut?
 Minun tähän viikkoon kuului treeniä, synttärit, koeviikkoa ja koulua. Illat meni joko yrittäen kokeisiin lukea tai reeneissä yllätysyllätys. Koeviikko meni ihan ok hyvin, ehkä hiukan paremmin olisi voinut lukea, mutta tehty mikä tehty. Onneksi oli vain neljä koetta niin pääsin aika helpolla. Torstaina aamulla oli viimeinen koe ja sen jälkeen oli vain kemian labraa niin, kuin tänään aamullakin oli. Tykkään kaikesta kemian labratöistä. Ne on kivoja vaihteluja ja mielenkiintoisia, vaikka välillä mennäänkin omien ohjeiden mukaan tai sitten työ ei vain onnistu jonkun syyn takia. Tänään olin jo kotona noin 11 aikaan. Kävin postissa hakemassa yhden paketin, jonka tulen varmaankin esittelemään seuraavan viikon aikana. Päivällä olin muutaman kaverin kanssa pelaamassa wiitä ja muuten vaan hengailua. Illalla kaverin luota pienellä kiireellä valmentamaan..
 Oi, rakastan todella paljon tehdä kaikenlaista ruokaa, mutta ajan puutteen vuoksi yleensä en tee mitää erikoista. Mutta tuo kuvan välipala on yksi lemppareista! Se on helppo tehdä, maistuu hyvältä, terveelinen, aika täyttävä ja nopeasti tehty. Nuo sama jutut päätee yleensä kaikkiin muihinkin ruokiin. Tuossa välipalassa on rahkaa, mysliä, mustikoita ja vadelmia.
Odotan jo kesää innolla, että pääsen taas täyttämään pakasteen täyteen mansikoilla ja vadelmilla!
 Viime syksynä kaikki kaupat oli täynnä kaiken maailman disney hahmoilla varsinkin aku ankoista tunnetuilla hahmoilla varustettuja vaatteita. Yhtenä shoppailupäivänä päätin ostaa myös yhden! Eli ostin tuon mikki hiiri-t-paidan. Olen siitä asti rakastunut tuohon, mutta aina välillä vaan se unohtuu kaapin pohjalla...

Innostuin joskus pari vuotta sitten jo vähän leikkelee kaikista lehdistä jotain hienoja kuvia tai idolien kuvia.  Tuollaisena se on pysynyt jo vuoden verran eikä edes vielä kyllästytä! Mulla on ollut tarkoitus tehdä viime syksytä lähtien vanhoista kuvista pieniä kollaaseja, jotka saisin laitettua seinälle. Tuossa ovessa on ainoot kuvat, mitkä ovat minun huoneeni seinillä.  Joten jotain pientä piristystä seinille tarvisisin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti