lauantai 17. tammikuuta 2015

lauantai 17.1.

Heippa!
Mites teidän päivä on sujunut? Itsellä on ollut koko päivän energinen fiilis ja kerranki tunutuu siltä, että on saanut aikaseksi jotain päivän aikana enkä vain makoillut sängyllä koko päivää. Nyt tulin vähän rentoutumaan tietokoneen äärelle ja päätin tulla samalla kirjoittamaan tänne päivästäni.

Aamulla oli tosi vaikeaa herätä, kun piti nousta nopeasti ylös eikä saanut jäädä sänkyyn makoilemaan ja rauhassa selata kännykkää läpi. Niinkuin jokaisena arkiaamuna jään syömään pitkäksi aikaan aamuplaa, jolloin tulee muihin aamutoimiin pieni kiire.  Ite tykkään juuri aloittaa päivän niin, että
 saa syödä edes kunnon aamupalan rauhassa, vaikka muuten tulisikin kiire. Ilman kunnon aamupalaa, päivästä ei tulisi mitään!


Eli minullahan oli siis tänään koulua! Onneksi minulla ei ollut hirveitä tunteja. Ainoastaan kaksi tuntia kemian labratöitä ja sitten kotiin! Joten oli aika turha päivä loppujen lopuksi. Mutta jostakin sain inspiraatiota, tehdä koulujuttuja vielä kotonakin. Sain ihan hyvin tehtyäkin! Iha hyvää, koska tekemistä riittää vielä ennen koeviikkoa..

Kun olin tehnyt tarpeeksi kouluhommia, lähdin lenkille. Ensin piti mennä vaan lyhyelle ja rauhalliselle kävelylenkille, mutta energiaa oli sen verran paljon, että vaihdoin kävelyn sijasta juoksemiseen. Rauhallisesti mentii tuolla liukkailla teillä ja alamäet käveltiin ihan varmuuden vuoksi alas:D Oi, oli tosi ihana käydä taas lenkillä pitkästä aikaan! Pitäisi alkaa käymään useamminkin, mutta en ole vaa löytänyt siihen aikaa vielä näiden kaikkien kiireiden keskeltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti