maanantai 25. kesäkuuta 2018

Oma yritys?!

Heissan!
Olen jo kauan miettinyt, että haluaisin ryhtyä yrittäjäksi. Veikkaan, että yrittäjyydessä kiehtoo se, että on itse vastuussa työnteosta ja näkee siitä mihin se on johtanut. Mutta sitten ne huono puolet, mitä yleensä kuulen, ei vapaapäiviä, aina tekemässä töitä, onko palkka riittävä elämiseen ja kaikenmaailman paperisodat, on luonut hieman epävarmuutta yrittäjyyteen.

Esimerkiksi haaveilin joskus 15-vuotiaana perustavan kesäkahvilan, mutta varmasti suurin este on ollut sille raha, koska itsellä ei ole ollut tarpeeksi säästöissä ja eivätkä vanhemmat ovat oikein innostunut sponssaamaan alkuun. Myöhemmin etenkin opiskelijana on halunut varmistaa joka kesän sen, että saa mielummin enemmän rahaa kuin kuluttaa, tai no johonkin se palkkakin on hävinnyt jo ennen syksyä, mutta kuitenkin saa enemmän rahaa työstä kuin joutuisi käyttämään rahaa työhön.

Olen kuulut sen, että työntekijänä pääsee paljon helpommalla. Ei tarvi muutakuin raahautua töihin, tehdä työpäivä ja lähteä kotiin. Tottahan se on, mutta jos semmoisia töitä ei löydy, mistä pitäisin. Yrittäjänä pääsee tekemään itse (toki on apulaisia taustalla) työnsä alusta loppuun ja mitä enemmän teet töitä sen eteen, sitä enemmän saat yleensä vastinetta tai ainakin näin yleensä pitäisi käydä. Suurin ilonaihe on se, että saa tehdä töitä silloin, kun itse haluaa. Ei tarvitse herätä joka päivä seiskalta töihin ja pääset neljältä töistä vaan päivät ovat vaihtelevia aikataulun ja sisällön puolelta. Onhan tässä tietysti haittapuoliakin. En siinä asiassa väitä vastaa.

Mietin alustavasti joulukuussa, että voisin perustaa oman yrityksen, kun valmistun liikuntaneuvojaksi ja Personal traineriksi toukokuussa. Sitten siinä maaliskuun alussa aloin ihan vakavasti miettiä, että minunhan pitäisi alkaa tehdä jotain sen eteen pikkuhiljaa. Mietin, että perustanko heti toiminimen vai kokeilenko ensin toimia kevytyrittäjänä, ja että mitä palveluja ajoin tarjota, ja kenelle, ja mitä muuta joudun ottamaan huomiota perustamisen yhteydessä. Päätin kokeilla ensin kevytyrittäjyyttä, jolloin minun ei tarvitse heti huolehtia laskutuksista itsenäisesti tai muista yrittäjyyteen liittyvistä asioista.

Joten näin juhannuksen jälkeen on ilo ilmoittaa, että jatkossa myyn liikuntapalveluja, joita on mm. näin aluksi: kotitreeni ja juoksuohjelman alottelijalle. Näiden valmiina olevien ohjelmien lisäksi teen personal training-tapaamisia, henkilökohtaisesti räätälöityjä ruokavalio-ja liikuntasuunnitelmia 1-6kk ja myös erilaisille ryhmille ohjausta.

Viikonloppuna tuli syötyä, nautittua, juhlittua, mahdollisesti aivan kaikkea muuta kuin pitää hyvää huolta omasta hyvinvoinnista, joten nyt olisi oiva aika ottaa itselle henkilökohtainen liikunta- ja ruokavalio-ohjelmaa, jolloin ei tarvitse kesän jälkeen murehtia ylimääräisistä kesäkiloista. Jos et halua ruokavalioa, voit ostaa itselleen kotitreeniohjelman, jonka voit suorittaa ihan missä vaan oman kehonpainolla. Ohjelma sisältää 2-jakoisen treeniohjelman, kahvakuulalla/ kuminauhalla tehtävän treeni, liikuvuuteen muutama hyvä liike ja myös ohjeet aerobiseen. Tai jos olet kiinnostunut juoksemisesta, sinulle sopisi aloittelijan juoksuohjelma, jolla voit tähdätä vielä tämän syksyn kilpailuihin. 
Löydät kaikki palvelut ja hinnat ylhäällä olevasta PT-palvelut& Hinnasto-osiosta

Älä jätä asiaa huomiseen sillä koskaan ei ole "oikeaa aikaa" aloittaa, joten aloita HETI!
 Tehdään sinun unelmista totta yhdessä!

HUOM!
Aloitustarjouksena saat jokaisesta ohjelmasta -20% koodilla: a20tarjous, jonka laitat samaan sähköpostiviestiin: personaltrainerelsa@gmail.com, kun tilaat, jonkun ohjelmista! 
TARJOUS ON VOIMASSA SUNNUNTAIHIN 1.7. ASTI!

1 kommentti:

  1. Kyllähän yrityksen perustamisessa on aina omat järjestelynsä. Vaatii pientä alkurahaa kyllä mutta toisaalta, jos aloittaa vaikka osa-aikaisena yrittäjänä, ei riski niin iso enää ole. Tsemppiä kokeiluun!

    VastaaPoista