tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kesän vakiovarusteet lenkille

Heissan! Saimme nauttia erittäin lämpimimmistä keleistä kolmisen viikkoa sitten. Ulkona alkaa taas olemaan ihan kohtalaisen lämmintä tuon parin viikon sateisen ja kylmän sään jälkeen.  Aina kun ulkona on todella lämmintä tai kylmää, multa kyllä löytyy motivaatiota lenkille. Kerran lenkillä vähän naureskelin sille, kun olin vasta lähdössä lenkille, kun piti muistaa ottaa tätä ja tuota. Juoksin ympäri taloa melkein 10min löytääkseen oikeat tavarat ennen kuin astuin ulko-ovesta ulos lenkille. Tässä postauksessa ajattelin sitten näyttää, mitä kaikkea otin mukaan lenkille tai tein ennen lähtöä.

Lenkkarit:Taitaa olla itsestäänselvyys laittaa lenkkarit jalkaan, kun lähtee lenkille. Toki välillä olisi hyvä juosta ilman kenkiä, jotta aktivoitaisiin niitä jalan pienempiäkin lihaksia, mutta metsäpoluilla on hieman ikävä juosta ilman kenkiä.

 Lippis: Olen kuulemma aina lähössä hirvimetsälle, kun laitan tuon lippiksen päähän. Mutta pidän yleensä aurinkoisella säällä kahdestakin eri syystä: tietenkin suojaudun auringolta ja toiseksi voin peittää likaiset hiukset.
 
 Kello: Tästä näen kellon, lenkin matkan, käytetyn ajan ja vauhdit. Ihan mielenkiinnosta katselen, onko tullut kehitystä.
 Vyölaukku: Tämä on niin kätevä erityisesti kesällä, kun vaatteista ei löydy taskuja. Tuonne mahtuu kännykkä, avaimet, bussikortti ja hieman rahaakin. Ei tarvitse kantaa iha reppua lenkillä.
 Juomapullo: Kesällä pitää muistaa juoda nestettä ja helteellä etenkin. Itse en vaa osaa pitää juomapulloa mukana lenkeillä, joten laitoin ennen lenkille lähtöä pullon täyteen vettä ja jääkaappiin viilentymään.

 Voiteet: Hah, molemmat on lapsille tarkoitettua, mutta mitäköhä haittaa siitä on. Laitoin ensin aurinkorasvaa suojautuakseen auringolta. Se on vedenkestävää, joten ei haittaa vaikka vähän hikoilee.

Hyttysmyrkkyä on myös pitänyt alkaa käyttämään, kun tykkään käydä metsässä juoksemassa, mutta siellä on aivan liikaa hyttysiä. Paha tapani on aina raapia hyttysen puremat, joka ei ole kauhean hyvä idea, kun loppukesästä etenkin jalat on sitten täynnä arpia.

Ja tietenkin näiden tavaroiden lisäksi on hyvä muistaa laittaa päälle ainakin shortsit ja topin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti