sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannus ja muita kuulumisia

Heissaan! Juhannus alkaa olla takana päin, joten ajattelin tulla hieman päivittelemään kuulumisiani. Juhannusta vietettiin yhdessä kavereiden kanssa. Teimme ruokaa, herkuteltiin, juteltiin, otettiin kuvia, pelailtiin sekä korttia että mölkkyä ja lyhyiden yöunien jälkeen on taas hieman univelkaa jäljellä. Eli aika leppoisasti juhannus meni.



 Aloitin kesätyöt viime viikon maanantaina vaatekaupassa. Olen toisaalta ihan iloinen, että työt alkaa vasta 10-12 välillä ja loppuu viimeistään klo 18, mutta tuntuu siltä, että en ole ehtinyt tekemään mitään näiden kahden viikon aikana. Aamuisin en "ehdi" tekemään mitään ja töiden jälkeen olen niin poikki, että en jaksa enää nousta sängystä ylös.



No oon mä käynyt pari kertaa tyhjentämässä tiliäni kaupoilla ja silti tuntuu, että ostoslista ei pienene ollenkaan. Treenailtua on tullut 3-4 kertaa viikossa. Viime viikon keskiviikkona kävin lyhyellä lenkillä ja nyrjäytin nilkkani, joka olikin sitten loppuviikon kipeenä, mikä taas sekoitti hieman treenisuunitelmiani. Viime sunnuntaina tein sen verran kovan HIIT-treenin jaloille, että jalat oli seuraavana päivänä niin jumissa, että kyykkäämisestä ja kävelemisestä ei tullut mitään. Ennen kuin lähdin juhannuksen viettoon kävin tekemässä kentällä tekemässä treenin. Juoksin alkuverkaksi 15min sen jälkeen vielä aitadrillejä, koordinaatioita ja erilaisia loikkia.

Miten teidän juhannus sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti