sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Ei mennyt viikonlopun suunitelmat nappiin...

Heissan!
 Se olisi taas sunnuntai ja yksi viikko taas takana. Niin kuin otsikosta voitte jo päätellä, että viikonloppu ei menny ihan suunitelmien mukaan. Olin suunitellut, että pitäisin kunnon treeni viikonlopun perjantaista sunnuntaihin ja kaksi treeniä päivässä. No perjantaina kävin vaan pyöräilemässä puolen tunnin ajan. Illalla tunsin kurkun ja pään kipeäksi, joten päätin jättää toisen treenin väliin ja nukkumaan menin jo kymmenen jälkeen. 



Lauantaina heräsin jo seitsemän jälkeen, kun en vaa osaa nukkua pitkään. Niin vähän arvelinkin illalla jo, että nenä oli aivan tukossa aamulla eli eipäs sitten treenattu lauantaina ollenkaa. Aamulla katselin muutaman leffan ja ohjelman. Noin kolmen aikaa pääsin vihdoinkin ylös sängystä ja lähdin Tampereelle leffaan. Käytiin katsomassa Onnenonkija.


 Tänään heräsin vasta kahdeksan aikoihin ja jäin taas sänkyyn lepämään. Onneksi en tullut pahemmin kipeeksi, sain vain nuhan, joten päivällä kävin parin tunnin rauhallisella kävelylenkillä, joka oli erittäin hyvä päätös. Aurinko paistoi, sain hieman omaa aikaa ja miettiä asioita ja erityisesti sain itseni raahattua sängystä pois.  Tänään pitäisi tehdä hieman lihaskuntoa ja venytellä. Ensi viikko onkin jo huhtikuun viimeinen viikko, joka menee taas lapsenvahtina, koulutuksissa, toivottavasti treenaamisessa ja varmaankin vappunakin tapahtuu jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti