maanantai 11. tammikuuta 2016

vuoden 2016 ensimmäiset kuulumiset

Heissan! Joululoma on lomailtu ja arkeen palattu ja seuraavan kerran taidetaan lomailla kunnolla vasta pääsykokeiden jälkeen. Nyt vielä pari kuukautta keskitytään lukioon ja kirjotuksiin ja sitten jo alkaa kova lukeminen pääsykokeisiin.

Saatiin viime viikolla mukavat pakkaskelit, mitä ei ole ollut muutamaan talveen. Olin jo menossa ihan lenkille alku viikosta, mutta -25 asteinen on vähän liian kylmä juoksulenkille, mutta kävin yhtä päivää lukuunottamatta viime viikolla kävelylenkillä. Olen kävellyt puolesta tunnista tuntiin ja tehny tämän lisäksi muutamann kerran lihaskuntoo kotona. Kun pakkanen on oli vähän lauhtunut loppu viikosta, uskalsin käydä myös lenkillä. Ensimmäinen lenkki oli todella kevyt 4km lenkki ja eilen kävin juoksemassa 40min ja matkaa tuli yhteensä 6km. Juoksu tuntuu siihen asti hyvältä, kunnes matkalla tulee vastaa ylämäki. Tämä varmaanki tarkoittaa sitä, että täytyy alkaa juoksemaan vetoja ja etenkin ylämäkivetoja.


Viime viikon maanantaina pidin opiskelupäivän, kun olin jo selvinnyt uudesta vuodesta eikä ollut muuta puuhaa. Tein melkein kaikki rästiin jääneitä tehtäviä. Tiistaina pidettiin joukkueiltaa ja samalla katsottiin, kun nuoret voittivat mm-kultaa jääkiekossa. Keskiviikkona vietin koko päivän hallilla. Torstaina olikin ensimmäinen koulupäivä. Perjantaina kävin yhdellä tunnilla koulussa ja illalla pidin leffaillan. Viikonloppuna olin melkeinpäs koko päivän tietokoneen ääreessä tekemässä tutkielmaa kouluu, joka piti olla tänään valmis. Toivottavasti siitä tuli hyvä. Muut hommat jäi tuon tutkielman takia tekemättä ja ylihuomenna on jo tämän vuoden ensimmäinen koe, johon on lukeminen vähän jäänyt... Nooh onneksi on vielä muutama päivä aikaa lukee.


Mitenkäs teidän tämän vuoden ensimmäinen viikko on mennyt? Onko uudenvuoden lupaukset vielä pysynyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti