keskiviikko 27. tammikuuta 2016

3 syytä miksi en ole postaillut

Heissan! Meneepäs päivät nopeasti tai voi johtuu siitä, kun tänään taas tuli yksi vuosi mittariin. Elikäs tänään minulla on synttärit, mutta en ajatellut mitenkää erikoisesti viettää. Ajattelin ottaa tämän illan rennosti katsomalla elokuvia tai sarjoja ja tietenkin syödä kakkua. Unohtaa kaikki koulujutut tämän päivän ajaksi.

Siitä on jo yli viikko kun viimeksi postailin. Yksi syy on varmaa se, että kamera ei ole ollut mukana, koska viime viikolla oli sen verran pakkaskelit, että kamerasta olisi loppunut melkein heti akku ja tällä hetkellä siellä on sellanen loska- ja liukaskeli, että ei tee yhtää mieli mennä ulos. Toinen syy on, kun en ole oikein keksinyt mistä kirjoittaisin ja en haluaisi kirjoittaa pelkästään kuulumisiani, kun ei niissä tapahdu mitään poikkeavaa edellisen viikon kuulumisiin verrattuna.


 No kolmantena syynä voisi sanoo vielä, miksi en ole postaillut, että en ole oikeastaan aukaissut konetta montaa kertaa viime viikolla.  Oon nyt muutamana iltana aukaissut koneen, jos olen ehtinyt, sillä arkisin olen yleensä yhdeksän tai kymmenen aikoihin kotona etenkin alkuviikosta. Oon nyt pyrkinyt menemään jo ennen klo 11 nukkumaan, joten ei siinä oikein ehdi aukaista tai muuten olisin vasta 12 jälkeen nukkumassa. Alkuviikon päivät menevät siinä, että menen kouluun yhdelle tunnille, sen jälkeen kirjastoon lukemaan ja sitten vielä illalla joko valmentaa tai iltakouluun. Loppuviikosta pyrin treenaamaan enemmän, jos en käy ennen koulun alkuu kuin tein juuri näin maanantaina. Ennen koulun alkuu kävin juoksemassa vk-lenkin. Oli ehkä kamalin lenkki pitkään aikaan, mutta se olikin ensimmäinen vk-lenkki pitkään aikaan.

 Jep, tästä tuli sittenkin taas kuulumispostaus, mutta onneksi tässä kirjoittaessa tuli myös mieleen pari ideaa seuraviin postauksiin, joten pysykää kuulolla!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti