sunnuntai 13. joulukuuta 2015

sunnuntai 13.12. pikaiset kuulumiset


Heissan! Viikot taas vierähtää nopeasti ohi ja bloggailu on vähän jäänyt taka-alalle tämän joulukuun aikana. Joulukuussa aamut aloitetaan hitaasti, jonka jälkeen muutamaksi tunniksi kouluun. Sitten takaisin kotiin tekemään läksyjä ja lenkille. Illalla menen takaisin kouluun, josta suoraan reeneihin. Näin nämä mun päivät on mennyt viimeisen parin viikon ajan.



Mitenkäs seuraavat viikot menee? Eilen oli kauden päätapahtuma eli SM-kisat ja tänään oli kauden viimeiset treenitkin. Enää ei ole mitää tapahtumaa, mitä odottaa ja koulustaki alkaa ensi viikolla loma, mutta muutamia koulutehtäviä vielä pitäisi tehdä ennen sitä... Nyt on koko joulu aikaa tehdä juuri sellaista, mitä olen jo pitkään halunut. Mitä olen sitten miettinyt tehdä? Ensinäkin aion vihdoinkin pyrkiä käymään lenkillä taas useammin ja aion myös keskittyä lihaskuntoo. Toisaalta olen miettinyt aloittaa jonkin uuden harrastuksen. Katsotaan nyt rauhassa, mitäs keksin ja miten melkein aikatauluton arki alkaa sujumaan....



 Nyt tuli vaan tälläinen pikainen päivityspostaus. En halua luvata mitään, mutta ensi viikolla voi tulla joku lihaskunto tai muu aiheinen postaus, joten pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti