maanantai 28. joulukuuta 2015

joulun tunnelmista treenin pariin- 4liikettä käsille


Heissan! Nyt alkaa olla joulu jo takana päin. Ehditään muutama päivä olla normaalissa arjessa, kunnes taas juhlitaan, uutta vuotta. Viimeiset päivät  olen oikeastaan ainoastaan katsonut tv:stä elokuvia ja joululahjaksi sain greyn anatomian tuotantokauden, joka tuli katsottua kokonaan muutamassa päivässä. Laiskottelun lisäksi on tullut syötyä niin, kuin jouluna yleensä tulee tehtyä. En kyllä hirveästi välitä jouluruuasta, mutta sen edessä on tullut syötyä suklaata ja joulutorttuja. 

Tämä laiskottelu ja hunosti syöminen on jo vähän tuntunnut kropassa, joten päätin vihdoinkin tehdä jotain järkevää. Ensin kyllä täytyi aukaista kone, jotta pystyisin etsimään jotain lihaskuntoliikeitä kropalle, mitä pystyisin tehdä kotona. Kokosin käsille, keskivartalolle ja jaloille neljä erilaista liikettä. Ajattelin ensin laittaa kaikki samaa, mutta olisi ehkä tullu vähän pitkä postaus, joten jaoin sitten kolmeen osaan. Tässä on ensimmäisenä käsiliikkeet.

KÄDET:

 Dippi
-ota penkin reunasta kiinni mahdollisimman lähellä vartaloo, jalat suorina, sen jälkeen koukista käsiä ja suorista takaisin lähtöasentoon. 
-tee liikettä 15-20 kertaa

 Toispuoleinen punnerrus
-Mene punnerrus asentoo, joko polvet maassa tai ei, punnerra ainostaan toiselle puolelle, tavallaan punnerrat ainoastaan yhdellä kädellä.
-tee 14-20toistoa

 Juoksijan kädet
-tähän tarvitset joko pienet käsipainot tai kuminauhan
- ota painot/nauha käteen, kädet 90asteen koukkuun vartalon vierelle, liikuta käsiä juoksun omaisesti
-tee 30sekuntia tai 30 kertaa
 Vipunosto sivulle
-painot tai kuminauha
-nosta sivulle käsiä, jalat on pienessä haarassa ja selkä suorana
-tee 15-20kertaa

Tämän liikkeen jälkeen tee vielä ainakin toinen kierros tai jopa kaksi, jos siltä tuntuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti