tiistai 15. tammikuuta 2019

3 Lihaskuntoliikettä kehonpainolla jaloille

Heissan!
Pitkästä aikaa täällä blogin puolella! Blogi täytti tuossa 10pv sitten jo 4vuotta! Neljä vuotta kirjoittelut elämän tapahtumista ja jakanut vinkkejä hyvinvointiin. Muutamia suunnitelmia tälle vuodelle tätä blogia varten, joten pysykäähän kuulolla!

Tänään jatkuu taas tämä 3 erilaista lihaskuntoliikettä kehonpainolla. Olen tehnyt jo samanlaisen postauksen aikaisemmin vatsoille, selälle ja käsille. Tiedossa ei ole vielä uusia samanlaista sarjapostausta, mutta enköhän keksi jotain uusia liikkeitä jokaiselle kehonosalle.

Eli tässä sinulle 3 erilaista lihaskuuntoliikettä jaloille kotona treenattavaksi tai vaikka salille tangon/käsipainojen kanssa. 

Muista tehdä hyvät lämmittelyt alkuun! Tee jokaista liikettä 12-20x/3kierrosta.

1. Tähti
Ota pitkä askel sivulle ja kyykisty alas. Sieltä ponnista ylös ja tuo koukkujalka sivulle. Kädet voi olla mukana tai siinä, mikä tuntuu itselleen parhaiten. Tee toinen puoli putkeen ja sitten vaihda toinen puoli.



2. Ristikyykky
Seiso lantion levyisessä haarassa. Astu taakse ristiin ja kyykisty alas. Tule takaisin keskelle ja tee sama toiselle puolelle. Muista tiukka keskivartalo ja etenkin tässä liikkeessä polvi-varvaslinja!

3. Askelkyykky +jalannosto taakse
Tämän liikkeen voi tehdä joko kävellen tai paikalla. Seiso lantionlevyisessä haara-asennossa, muista hyvä ryhti koko liikkeen ajan. Ota pitkä askel eteenpäin, kyykisty alas, etupolvi n.90asteeseen, nouse ylös ja samalla nosta takajalkaa taakse ylös, tuo viereen. Tee toinen puoli.



Hyviä treenihetkiä!
P.s. muistathan, että sivun ylälaidasta löydät minun kaikki treenivalikoima, josta voi löytyy hyvä ohjelma sinun uuden vuoden lupauksia varten ja tehään niistä yhessä totta!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti