torstai 27. joulukuuta 2018

Sänkyjumppa-video

Heissan!
Joulu alkaa olee nyt takana päin. Viimeinen kuukausi on tehty todella paljon töitä ja stressattu joulunäytöksistä, mutta onneksi nyt pääsin parina päivänä levättyä ja syötyä kunnolla. Toivottasti teilläkin on ollut rentouttava ja ihana joulu takana! Itse palasin tänään jo töihin, mutta onneksi vain kaksi vuoroo ja sitten onkin uus vuosi, joten rento aloitus töihin.


Tässä juuri, kun paljon syödään, istutaan iltaan sukulaisten ja läheisten kanssa ja mahdollisesti vielä katsotaan leffaa ja/ sarjoja niin kroppa menee jumiin. Vaikka kirjoitinkin facebook-sivuilleni ennen joulua siitä ajankohtaisesta asiasta eli jouluähkystä. Joo tiedetään, ei se jouluähky ole mikään paras olo, mutta oikeesti, jos syöt muuten terveellisesti ja jos vielä liikut paljon niin voit jopa olla miinuskaloreilla aina välillä. Niin sehän tekee just hyvää, kun kroppa saa energiaa! Itse mielummin nautin joulusta, kun saa jouluruokia, etenkin porkkanalaatikkoo, joulutorttuja ja suklaita, ai että! Ja kun on nauttinut pari päivää maha täyteen näitä herkkuja, niin ei edes tee mieli enää ennen kuin vasta vuoden päästä jouluna, eikä harmita jälkeenpäin, jos ei syönytkään mitään herkkuja! Mutta jokainen tekee niin kuin tuntuu itselleen parhaimmalta.

Mutta palataan tämän postauksen aiheeseen eli videoon. Minun ihka ensimmäiseen videoon! Tästä etenkin joulun aikaisesta löhöilystä keksin tehdä sänkyjumpan. Mutta välineeksi käy sängyn lisäksi myös sohva tai vaikka tuoli. Tarkoituksena on, että voit tehdä tämän treenin vaikka elokuvaa katsellessaan joko niin että teet ihan treenin tästä, että teet 3kierrosta ja 10-20toistoo/ per liike, tai niin että saat verenkiertoo liikkeelle ja teet muutaman liikkeen sillon tällöin, tai otat hiit eli päätät tehdä jokaista liikettä vaikka 10x teet niin monta kierrosta kuin ehdit mainoskatkon aikana ja katso saatko enemmän seuraavalla mainoskatkolla (kannattaa laittaa kello käyntiin tarkistaessaan, että mainoskatkon pituus on sama:D) tai jokaisen repliikin/ sanan kohdalla teet jonkun liikkeen.

6. Eri liikettä, 3 kierrosta, 10-20toistoo
1. Kyykky sängylle
-Laskeudu sängylle, ponnista takaisin ylös. Muista selkä suorana, polvet ja varpaat samaansuuntaan eikä polvet mene yli varpaiden

2. Ylös alas sängylle + kyykky molemmille jaloille
-Askellus sängylle+ tee sängyllä halutessaan kyykky ja laskeudu takaisin alas maahan.  Tee niin, että molemmat jalat johtaa.

3. Vatsarutistus
- Laita kädet sängyn reunalla, suorista koko kroppa- rutista ( nosta yläkroppa lähelle jalkoja ja koukista jalat)

4. Dippi
-Laita kädet sängyn reunalle ja jalat joko koukussa tai suorana. Punnerra käsistä, EI pepusta! Kyyneräpäät menee taaksepäin eikä sivulle!

5. Punnerrus
-Käänny toisinpäin, kädet taas sängyn reunalle ja joko polvet tai varpaat maassa. Muista suora linja ja tiukka keskivartalo.

6. Killeri takareisi liike
-Laita jalat jonkun alle tai pyydä kaveria pitämään jalat maassa. Laskeudu kroppa suorana sen verran alaspäin, että et romahda alas. Liike ei ole heti suuri ja itselläkin on siinä vielä vähän harjoittelemista.

Alla löydät vielä videon liikkeistä tai voit käydä katsomassa sen täältä


Hyviä treenihetkiä ja viimeisiä päiviä tätä vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti