maanantai 10. joulukuuta 2018

Kuulumisia + ARVONTA

Heissan!
Siitä onkin jo kuukausi aikaa, kun viimeksi olen postailut. Jotenkin olen ollut koko ajan menossa, päivittänyt facebook-sivuani enemmän ja niinkui joka vuosi tämä pimeys ei innosta oikein kuvailemaan, joten ei olisi mitään materiaalia tänne. Siinä ehkä viimeisen kuukauden hiljaisuuden suurimmat syyt.

Niin kuin sanoinkin, että olen ollut koko ajan menossa. Se on totta! Itsenäisyypäivänä en edes tiennyt, milloin viimeksi mulla olisi ollut koko päivä vapaata, koska vähintään on ollut se yksi jumppa illalla, jota on odottanut koko päivän niin se päivä menee vaan odotteluun. Vaikka lopulta fyysisesti olisi palautunut töistä, niin itsenäisyypäivänä sen huomasin, että en ole aivan henkisesti palautunut. Kun just alitajunnassa on koko päivän se, että kohta joutuu töihin ja huomenna onkin sitten taas aamusta ilta töitä. Illalla on mielessä, että äkkiä jumpasta kotiin, suihkuun, ruuat valmiiksi seuraavaa päivää varten ja äkkiä nukkumaan, että ehtii nukkua edes 6h. Itsenäisyyspäivänä ei ollut mitään tehtävää ei tarvinnut stressata töistä eikä oikeastaan mistään muustakaa vaan sai kerranki olla vaan ilman mitään aikatauluja. Sitä juuri kaipasin ja nyt taas jaksaa painaa loppuvuoden töitä täysillä. 

Treeneistä sen verran, että olen nyt viimeisen 3viikon ajan saanut vihdoinkin liikunnan takaisin arkeen. Alkusyksystä mietin tosi paljon, ostanko salikortin vai aloitanko uuden harrastuksen. No en saanut kumpaakaa aikaseksi ja siinä meni sitten aika uuden rytmin opetteluun ja myös jumpat vei tosi paljon aikaa niin ajattelin, että tulee ainakin 2kertaa jumpattua, käveltyä/pyöräiltyä moneen paikkaan ja muu aika menikin töissä. No tuossa sitten kuukausi sitten aloin miettii, että oikeesti en mä näin voi olla vaan tarvitsen oikeesti sen liikunnan ja oman liikunnan takaisin! Niin aloin käymään kävelylenkillä, tein lihaskuntoo kotona ja yhtäkkiä juoksinkin 30-40min lenkkejä pari kertaa ja tuli myös tehtyä ensimmäinen vetotreenikin piiitkäästä aikaan ja vitsi, kuinka kivaa juokseminen onkaa!
 

Niinkuin otsikossa lukeekin kuulumisen lisäksi Arvonta niin tässä tulee vielä siitä. Tein Facebook- sivulleni arvonnan, johon voit käydä osallistumassa keskiviikkoon 12.12 klo 20 mennessä! Pääset täältä suoraan kuvaan, josta löytyy myös osallistumisohjeet. Onnea avontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti