torstai 26. toukokuuta 2016

viikon 20 treenit

Heissan! Oho, taas on vähän venynyt postaaminen. Tällä hetkellä oon vaan niin helpottunut ja onnellinen. Maanantaina tuli yo-tulokset ja oi kyllä minä valmistun tänä keväänä! Eilen oli tämän kevään viimeiset pääsykokeet. Viimeistään juhannuksena saan tietää, minne olen päässyt (taitaa jo kertoo jo hieman, minne olen hakenut). Ehkä sen jälkeen voin valaista hieman, minne olen päässyt tai minne hain.  Mutta ajattelin, kertoa viime viikon treeneistä, kun tuli taas ihan mukavasti tehtyä. En ole pitkään aikaan tehnyt viikon treeneistä koostetta, joka oikeastaa johtuu ihan siitä, koska olen säännöllisen epäsäännöllisesti treenannut.Välillä on voinut olla vaan vähän pyöräilyä tai kävelyä ja max. yksi lenkki. Joskus on ollut  jopa kaksi lenkkiä ja paljon pyöräilyä ja kävelyä paikasta toiseen. Mutta yritän taas jatkossa, kirjoitella useammin treenikoosteita. Oli kyseessä sitten paljon treeniä tai vain muutama treeni.



Viikon 20 treenit:

MA: pyöräilyä 3km 20min ja jalkapalloa 30min
TI: vetotreeni kentällä 4x200m ja hieman lihaskuntoa 2h
KE: vk-lenkki 3km 15min
TO:  lepopäivä
PE: koripalloo 1,5h ja pyöräilyä 20km 1h
LA: lepopäivä
SU: juoksua 10km 1h


Tuollaiselta minun treeniviikko näytti. Joka päivä tuli tehtyä jotain, koska lepopäivinä kävin koiran kanssa tekemässä lenkkejä tai no välillä oli kyllä eteneminen sellaista etanan vauhtia.Treeni-intoa löytyi varmaankin hyvien ilmojen takia. Oli paljon mukavempaa lähteä lenkille tai ulos, kun aurinko paistoi ja oli lämmin! Viime viikolla tuli juostua jopa kolme kertaa. Tiistaina käytiin kaverin kanssa kentällä juoksemassa neljä (vai viisi?) 200m vetoa. Vetojen aika todella huomasi, että ei ole tullut juostua vetoja pitkään aikaan. Huomasin, että lantio tippui alas ja olin erittäin hengästynyt vetojen jälkeen. Mutta hyvin jaksoin loppuun asti ja jopa kiristää vauhtia. Aikoja emme ottaneet, koska emme haluneet tietää, kuinka meidän vauhti on tippunut muutaman vuoden tauon aikana.

 Heti seuraavana päivänä kävin jo aamusta heittämässä lyhyen lenkin. Aluksi piti mennä vain rauhalliselle hölkkälenkille, mutta kun vauhtia löytyi niin juoksin niin kovaa, mihin en olisi uskonut. Ei saisi aliarvioida itseään! Sunnuntaina pitkä lenkkikin sujui erittäin hyvin. Ekat 5km juoksin maantiellä, jossa löytyi vauhtia. Loput 5km juoksin maastossa, jossa vauhdit hieman tippui, mutta jaksoin juosta pitkästä aikaa 10km alle 1h! 

Näköjää sitä kuntoo kyllä löytyy ja sen huomasin jo perjantai pyörälenkillä. Alunperin ajattelin pyöräillä n. 12km, mutta voimia löytyi, joten jatkoin matkaa. Kävin samalla pyörähtämässä muutamassa kaupassa, jonka jälkeen polkasin takaisin kotiin. Näiden lisäksi löytyy parikin pallopeliä tai enemmin pomputtelua, potkimista ja heittelemistä. Erittäin mukavaa vaihtelua perus juoksemiseen tai pyöräilyyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti