tiistai 17. toukokuuta 2016

100.

Heissan! Tämä on 100. postaus ja ajattelin kysyä teiltä, että millaisen/millaisia postauksia haluaisitte lukea jatkossa. Joten saatte siis heitellä jotain postausehdotuksia!:)

Ajattelin ensin tehdän katsauksen, millaisia postauksia olen tehnyt ja mitä on tapahtunut, mutta muistinkin, että tein sellaisen jo alkuvuodesta, kun blogi täytti 1-vuotta. Löydät sen postauksen täältä. Tuon ajan jälkeen ei ole ajatukset muuttunut eikä mitään kummallisempaa ole tapahtunut, joten ajattelin etsiä sekalaisia kuvia kansiosta, jotka ovat joko jo nähty tai ei.

Vanha banneri

 Näitä tuli tehtyy viime vuonna vähä enemmän. Tällä hetkellä koristelen enemmän puuroja.

 Koukussa tähän sarjaan ja hyvää englannin harjoittelemista.

Wanhat

 Nämä maisemakuvat ei tuu loppumaan...
 Washingtonista

 Blogin ensimmäisiä kuvia. Onpas mulla lyhyet hiukset!

 Maisemakuvien jälkeen on nähty aika monesti ruokakuvia.

Koulukirjojakin on nähty täällä aika monesti.
Tästä tiestä on otettu jo niin montaa kuvaa eri kohdista näkökulmista, että tänä kesänä taitaa joutuu vähä kauemmaksi mennä kuvailee.

 Viime kesän lyhyt reissu kavereiten kanssa.

 Viime kesän ekat mansikat. Ei enää kauaa, kun saa taas tuoreita mansikoita!

Ja taas maisemakuvaa...

 Sm-kisoista viime joulukuulta.

 Syön eniten marjoista vaan mansikoita ja vadelmia ja no pikku hiljaa olen oppinut myös tykkäämään mustikoista, kun ei tarvitsi lähtee kauas, että saa niitä kerättyä metsästä.

 Viime vuonna tuli käytyy vähä enemmän punnitse&säästä kaupassa ostamassa herkkuja. Pitäisi varmaanki käydä taas siellä, kun on jo tehny mieli pari viikon ajan, mutta lähin kauppa on 15km päässä...

 Piti tehdä ostospostaus jenkki-ostoksista, mutta sitä ei tullu koskaa tehtyy, mutta suurin osa vaatteista on jo näkyny täällä.

 Croissanttia, maapähkinävoita ja omenia=täydellinen iltapala

 Oon vieläkin ylpee tästä lenkistä. Päätin lähtee yksi lämpimänä kesäpäivänä lenkille ja tuliki sitten juostua yli 10km alle 1h parin viikon juoksutauon jälkeen. Toivottavasti tänä kesänä menisi alle 55min tuo samainen lenkki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti