sunnuntai 22. helmikuuta 2015

viikon 8 kuulumiset

Heissan! 
Huhhuh, tämä viikko meni tuskallisen hitaasti ja joka päivä oli täynnä tekemistä. Maanantaina nukuin pommiin ja olin vähän kipeä, joten päätin jättää koulupäivän välistä. Mulla olisi sitten vaan ollut yksi normaali tunti ja sitten palautus. Viime koeviikko meni ehkä kaikista huonoiten koko lukioaikana. Eiei, en ole yhtään tyytyväinen! No jäin kotiin lukemaan terveystietoa ja ruotsia, koska minulla oli keskiviikkona ja torstaina noista aineista kokeet. 

 Jokaisen päivän lempparihetki=joku hyvä sarja(eli the biggest loser), uudet kuulokkeet ja ruokaa!

Tiistaina menin kouluun, jonka jälkeen iltalukioon. Päivä meni tosi hitaasti ja mulla tuli taas huono olo päivän mittaan. Mulle tuli oikeastaa huono olo joka päivä, mutta ei mitää hajuu mistä se johtui... Outoo, mutta ei enää ollut noita vaivoja. Mutta oli ihanaa päästä iltalukiosta suoraan kotiin eikä reenien kautta. Huono olon lisäksi väsytti sen verran, että halusin päästä ajoissa nukkumaan. Keskiviikkona luin koko päivän kokeisiin, joka ei auttanut mitään, koska se meni silti tosi huonosti. Illalla vielä reenit... Torstaina menin kouluun, vaikka olisi voinut jäädä kotiinkin... En kuunnellut tunneilla, koska A: luin ruotsin kokeeseen ja B: oli taas huono olo. Panikoin aika paljon ruotsin kokeesta, koska halusin, että se menee hyvin. No kokeen jälkeen  jäi, että olisi voinut mennä paremmin, mutta ihan hyvä fiilis silti jäi.
Muutama uusi kuminauha

Perjantaina viimeinen koulupäivä ennen lomaa oli aika tuskainen, mutta selvittiin siitä ja nyt saa hengähtää hetkeksi kaikista asioista ja aikaa jää muillekin... Menin muutaman kaverin kanssa illalla katsomaan Kingsman, joka oli tosi hyvä ja jännittävä. Suosittelen, että kannattaa käydä katsomassa se. 

 Minun on aina pakko aloittaa viikonloppu karkeilla, muuten ajattelen koko viikonlopun pelkästää karkkeja ja että on pakko saada niitä!:D

Nämä kaksi päivää on mennyt ihan kotona vaan. Ei oikein mitään erikoista suunitelmia lomalle edes ole... Mutta oli ihanaa, että saa nukkua ilman herätyskellon soittoa, jäädä sänkyy makoilemaan eikä yhtikäs mihinkää kiire! Oikeastaa nämä kaksi päivää on mennyt ihan samalla kaavalla: aamulla herään, selailen kännykkää ja tv päällä melkeinpäs iltaan asti, illalla jonkinlainen reeni ja niiden jälkeen tv päälle ja sieltä yleisurheilun SM-halli kisat! Olipas huikeita ja jännittäviä suorituksia ja niiden jälkeen tekisi jopa itsekin mieli mennä juoksemaan...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti