lauantai 6. toukokuuta 2017

Takaisin bloggaamisen pariin?

Heissan!
Tämä olisi  ensimmäinen postaus sitten viime elokuun jälkeen. En aluksi edes ajatellut, että pitäisin taukoo tai tämä hiljaisuus jatkuisi näin kauan.  Ehkä suurin syy hiljaisuuteen on, kun koulut alkoi, enkä jaksanut raahata konetta mukana kouluun (Kuortaneelle) ja sitten viikonloput meni joko kavereiten kanssa tai keräämässä voimia taas seuraavaa kouluviikkoa varten. Niin sitten en ole viikonloppuisinkaa "ehtinyt" tai ei ollut oikein hyvää aihetta, mistä kirjoittaa. Jossain välissä taisin myös miettiä, että olisi tyhmä kirjottaa vain kerran viikossa tai harvemmin, joten en jaksanut nähdä sitäkään vaivaa.


 Hiihtolomalla tuli käytyä Oulussa kaverin luona, jossa oli jopa lunta ihan kunnolla.

Syksy oli kyllä hieman kiireistä aikaa ja rutiinin noudattamista viikosta toiseen, että en edes sitten ehtinyt miettimään mitään blogia. Nyt tämän vuoden puolella tapahtui pieniä muutoksia ja yhtenä päivänä muistin koko tämän blogin olemassaolon ja  aloin selaamaan vanhoja postauksiani. Oli ihan hauska lukee, mitä on tapahtunut tai mitä olen miettinyt silloin. Siinä vaiheessa alkoi taas mieli kirjoittaa, että tämän hetkisiä ajatuksiakin voisi lukea myöhemmin. Ja silloin se jäi edelleen ainoastaan ajatuksentasolle.

Mutta tässä sitä ollaan nyt 9kk jälkeen taas. Tuntuu, että tänä aikana ole tapahtunut mitään tai etenkää tämän vuoden puolella. Joten eiköhän aloiteta nykyhetkestä! Enää olisi pari viikkoo kouluu jäljellä! Mitä ihmettä? Siis tämä ensimmäinen vuosi on mennyt todella nopeesti. Taidan olla oikeella alalla nyt, kun odotan nykyään innolla jo viikonloppuna, että pääsispä kouluun jo! Mutta ei sentää liikaa innostuta, sillä silti joka perjantai tulen ihan mielellään takaisin kotiin. Onha tässä ajassa tapahtunut vaikka mitä koulun lisäksi, hyvää ja huonoo ja  tullut tehtyy semmosia asioita, joita kadun, mutta kaikki tekee aina virheitä ja niistä täytyy ottaa vaan opikseen. Olen oppinut itsestäni tosi paljon ja tajunnut, mitä haluan tehdä mahdollisesti tulevaisuudessa.
Hiuksetkin on hieman lyhentynyt kevään aikana. Vertaa ylläolevaan kuvaa!

Liikuntaa on tullut harrastettuu välillä vähän ahkerammin ja välillä vähän vähemmän. Viikolla yritän käydä 1-2krt salilla ja 1-3krt juoksemassa/pyöräilemässä. Välillä on tullut niitä viikkoja (varsinkin tässä lähiaikoina), kun ei ole tehnyt viikon aikana treenin treeniä. Sen kyllä huomaa kasvaneesta mahasta ja pyöristyneistä kasvoista. Eipäs tullut tänäkään kesänä kesäkuntoo. Ainiin aloitin myös erittäin pitkän tauon jälkeen pelaamaan taas jalkapalloa, joten pallon kanssa on vielä vähän hakemista. Ärsyttää, kun en ole oikein päässyt treeneihin, koska olen joko koulussa tai menossa kouluun juuri silloin kun on treenit. No onneksi kohta pääsee kunnolla mukaan ja sitten voikin mennä, vaikka joka päivä potkimaan palloa.

 Huomaa, ettei ole kirjoittanut pitkään aikaan oikeastaan mitää muuta kuin tekstiviestejä ja työhakemuksia, joten pahoittelut hieman tönköstä kieliasusta ja sekavasta postauksesta. Taitaa olla niin paljon sanottavaa, että en oikein tiedä, mitä kaikkea pitäisi sanoa. Joten enköhän tule varmasti mahdollisimman pian taas tänne kirjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti