maanantai 25. heinäkuuta 2016

week 29

Heissan! Mitenkäs teillä on uusi viikko on lähtenyt käyntiin? Saadaan taas nauttia aivan ihanan lämpimistä ja aurinkoisista keleistä. Ihan kiva että on lämmin, mutta kun oot töissä koko päivän vielä sellaisessa paikassa, jossa ilmastointi ei oikein toimi, niin ei ole enää niin kiva juttu.

 Pitkästä aikaa söin vohveleita!

Kun ei ole oikein muuta kerrottavaa, ajattelin kertoa viime viikon tapahtumista...Viime viikko aloitettiin taas kerran laiskasti. Tiistaina vietin aamun ennen töihin lähtöä kummipojan kanssa. Oi, että kun hän on niin pirteä ja energinen. Taisin saada hieman energiaa häneltä, kun loppupäivä menikin yllättävän nopeasti. Keskiviikkona lähdin pyöräilemään Tampereelle muutaman tunnin sen jälkeen, kun olin herännyt. Tämä on sellainen juttu, mikä on pakko tehdä vähintään kerran kesässä. Tampereella kiertelin muutamia kauppoja etsiskellen muutamaa juttua, jotka ovat vielä minun ostoslistallani, mutta ei löytynyt. Ilta meni taas valmentamisessa.
 Niin ihanan vihreetä!

Torstaina nopean kodin käynnin kautta töiten jälkeen suuntasin jälleen Tampereelle. Tällä kertaa menimme muutaman kaverin kanssa piknikille ja kuuntelemaan tammerfestejä aitojen ulkopuolelle. Tulin sieltä sen verran myöhään (verrattuna normaaliin rytmiin), että olin erittäin väsynyt perjantaina. Mutta onneksi illalla tuli telkkarista Kalevan kisoja, joten voi hyvin jäädä koko illaksi katsomaan niitä. Lauantaina menin 3h aikaisemmin töihin kuin yleensä arkisin. Töiden jälkeen jo kolmannen kerran suuntasin Tampereelle. Tällä kertaa menimme särkkään. Oli oikeastaan iha kivaan, kun viime kerrasta on jo pari kesää, niin pääsin kokeilemaan jopa kahta uutta laitetta. Eilen oli ajatuksena laiskotella koko päivä, mutta ei ihan onnistunut. Heti aamusta menimme äitin kanssa puistokirpputorille myymään. Kotiin päästyä katsoin kalevan kisojen vikaa päivää. Niistä sain hieman motivaatiota ja ulkonakin oli hieno kelin, joten kävin yli tunnin kävelylenkillä. 

Tää kuva on oikeesti Paavo Nurmi Games-kisoista, kun ne tulivat telkkarista.

2 kommenttia: