lauantai 16. heinäkuuta 2016

Täällä taas...

Heissan!
 Hupsistaa taas on hieman venynyt tämä postaaminen... Syy ei oikeastaa ole se, että ei olisi aiheita, mistä kirjottaa, sillä luonnoksista löytyy ainakin se 10 postausta, jotka tarvitsisi kuvia ja kirjoittaa loppuun. Joten ehkä se suurin syy on laiskuus ja keskittymisen puute.

Olin tässä viime viikon perjantaista tämän viikon torstaihin asti joka päivä töissä.  Nämä pari edellistä viikkoa on mennyt hieman ailahtelevasti.  Välillä kaikki menee hyvin ja jaksaa tehdä töitenkin jälkeen kotona ruokaa tai siivota. Sitten on niitä päiviä, kun kaikki menee huonosti: tulee tehtyä virheitä, laiskottaa ja tulee syötyy ihan liikaa herkkuja. No ei aina voi onnistua. Sitten kun töissä on hieman lämmin, joka taitaa viedä energiat, kun olen jo melkein joka ilta nukkumassa jo klo 22.

Joten oli erittäin ihanaa saada perjantai ja lauantain vapaaksi. Olen ottanut rennosti, käyny shoppailemassa, lenkillä, katsonut pari leffaa, käynyt keräämässä mustikoita.  Enää olisi pari viikkoa töitä jäljellä ja sen jälkeen 1,5 viikkoo aikaa tottua siihen ajatukseen, että koulut alkaa. Sitä ennen aion kyllä tehdä viimeiset ostokset, nähdä kavereita, nauttia lomasta, ehkä käydä jossakin ja treenata!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti