perjantai 7. elokuuta 2015

kesä-ja heinäkuun kuvia

 1) Tein ensimmäistä kertaa karjalanpiirakoita ihan itse ja niistä tuli ihan hyviä. 2) Paistettua kananmunaa tortillan välissä, Namii! 3) Salaattia juhannukselta. 4) Oi, noi karkit näytti tosi hyviltä Tampereella.

 1) Shoppailemassa joku päivä ja iloinen siitä, kun oli kerranki lämmin, että pystyi olemaan tuollaisissa vaatteissa ilman, että jäätyi. 2) Aamuselfie aukastua hiukset leteiltä. 3) Menossa lenkille kokeilemaan uutta lipistä ensimmäistä kertaa. Jep, hyvin näkyy lippiksen alta. 4) Iloinen selfiee.

1) Kesän pyöräilyjä.. 2) Lenkillä 3) Pelaamassa jalkapalloa pitkästä aikaa. 4) Kesän ensimmäinen 10km juostu!

 1) Vietiin kukka haudalle. 2) Kesän ensimmäiset ja viimeiset helteet. Olin jälleen kerran pyöräilemässä, kunnes näin ihanat maisemat tuli vastaan matkalla. 3) Rakastan tuollaisia mökki/metsäteitä, joita löytyy muutamia tässä lähellä. 4) On sitä sisälläkin istuttu, nimittäin katsomassa paljon yleisurheilukilpailuja.


 1) vähän terveelisempi kakku, jota juuri tein tässä vähän aikaa sitten. Löydät reseptin täältä. 2) Välipalana oli mansikoita, maitorahkaa ja juuri tuota edellisessä kuvassa olevaa kakkua. 3) Ostin ensimmäistä kertaa kookosöljyä. 4) Kävin keräilemässä mustikoita. 5) Alkukesästä oltiin kaveriporukalla Turussa ja käytiin yhdessä kahvilassa juomassa kaakaota. 6) Juhannukselta herkkuja.


Heissan! Ohoo, nyt ollaan jo elokuun puolella. Nopeasti tämä aika vaan kuluu... Tällä viikolla oli pakko ladata kuvat puhelimelta tietokoneelle, koska muisti loppui melkein jokaisen kuvan ottamisen jälkeen. Tein sitten kollasiin kuvista ja oikeastaan tässä on kaikki lomalta otetut kuvat puhelimelta. Hirveetä ajatella, että ensi viikolla täytyy jo palata kouluun.  Mutta niin se sanontakin menee, että kaikki hyvä loppuu aikanaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti