torstai 20. syyskuuta 2018

Marjaproteiinismoothie- resepti

Heissan!
Postasin tämän resepetin jo Facebookin puolelle. Kokeilin miten vaikuttaa nälän tunteeseen yms, jos juonkin smoothien kaurapuuron sijaan aamulla. Eipä siinä oikeastaan lopulta suurempaa eroo ollut, ehkä hieman aikaisemmin tuli nälkä, muttei kuitenkaan suurempaa. 

Älysin tässä muutama viikko sitten, että kaapissani lojuu edelleen heraproteiini, jota olen viimeksi käyttänyt keväällä ja ostanut viime marras-jouluukuun vaihteessa. Yritin miettii ja ettii, mihin sitä voisi lisätä, kun en kuitenkaan sitä ihan veden sekoittuneena halua juoda. Lopulta löysin kaksi mielenkiintoista reseptiä, mihin voisi lisätä, kaurapuuroon ja smoothieen, joista jälkkimäiseen lisäsin ensin. Alapuoleta löydät tämän reseptin.




MARJAPROTEIINISMOOTHIE

-Marjoja
-Banaani
-Proteiinijauhetta
-Nestettä

Pilkkoo banaani pienemmäksi ja heitä kaikki ainekset blenderiin ja sekoita ja tadaa valmista!

Itse sulatin n. 30min marjoja (mansikoita ja pensasmustikoita), jolloin blenderissä sekottuivat paremmin. En mitannut mitään aineita paitsi käytin yhden kokonaisen banaanin ja Fastin Minttu-suklaanmakuista heraproteiinia ja sitä lisäsin sen yhden kauhallisen ja muut silmämääräisesti ja oman maun mukaan. Nesteenä käytin kaurajuomaa. Päälle ripottelin vielä Juice Plus+ marjakapselin. Miten yhdessä kapselissa voikin olla noin paljon tavaraa, 10 eri luonnolista, mehustettuna ja kylmäpuristettuna marjaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti