torstai 12. lokakuuta 2017

Syksyä varten uusia vaatteita

Heissan!
Syksy on taas täällä, ja on aika heittää kesävaatteet takaisin kaapin nurkkaa odottaen ensi kesää. Näin kun ei ole tarvinut oikeastaa yli vuoteen miettiä, mitä sitä laittaisi aamulla päälle, kun hupparit ja juoksuhousut on iha hyvä yhdistelmä. Sitten kun ehkä kerran kuukaudessa, pitää/saa laittaa jotain muuta, niin ei niitä vaihtoehtoja ihan hirveesti ole. Oon ostanut ns normivaatteen viimeksi viime keväänä yhden pitkähihasen, jos töistä muutamaa vaatetta ei lasketa. Mutta sen edestä onkin löytynyt huppareita, treenipaitoja, juoksuhousuja, takkeja ja lenkkareita.

Tässä lomalla oli kerrankin aikaa tutkia rauhassa nettikauppoja, joten tein kollaasin, mitä/minkälaisia vaatteita haluaisin vaatekaappiini.

 1. Takki täältä Ei ihan hirveästi löydy mitään siistiä takkia, joten tuntuu aina vähän alipukeutuneelta siistimmissä tilanteissa, jos laitan parkatakkini  päälle.
2. Paita täältä Oon aina pitänyt tommosista rennoista, mutta siisteistä paidoista. Väri vielä vähän mietityttää, mutta toisi kyllä vähän vaihteluvuutta mustaa/harmaaseen.
3. Neule täältä Sitten vähän rennomman mallinen neule, jonka voi oikeastaan ihan minkä kanssa vaan yhdistää.
4. College täältä  Ei nyt ihan pelkästään normivaatteisiin tyydytä, niin täytyyhän sieltä löyty vähän urheiluviittaavaa.
5. Mekko täältä 6. Farkut täältä
Olen alkanut pikkuhiljaa tykätä mekoista. En jaksaisi istua koko päivää farkut jalassa, kun pariki tuntia ne jalassa tuottaa jo tuskaa, mutta kyllä sitä yhdet normi kireät farkut pitäisi löytyy vaatekaapista.

Ilmoitus: Vein tänään vanhoja vaatteita, kenkiä ja muita tavaroita Tampereen bonus kirppikselle ja löydät ne pöydästä numero 90! Se on ensi tiistaille asti! Toivottavasti ehdit käydä poikkeamassa ja löydät jotain mieluista!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti